NYHETSBREV FRÅN RATRIKA.SE

NYHET - HJERTEGARN BLEND BAMBOO


NYA SVARTA FÅRET KIM

KIM ÄR ETT PÄLSLIKNANDE GARN I EN HÄRLIG BLANDNING AV 93% POLYAMID OCH 7% POLYESTER. GARNET ÄR FANTASTISKT MJUKT, OCH PASSAR PERFEKT NÄR DU ÄR UTE EFTER EN PÄLSLIKNANDE KÄNSLA I DINA PLAGG. KIM ÄR UPPLAGT PÅ 50 GRAMS NYSTAN OM 70 METER, OCH STICKFASTHETEN 17 MASKOR PÅ STICKOR NR 4.5 GER 10 CM. PLAGG SOM STICKAS MED KIM MASKINTVÄTTAS I 30 GRADERS ULLPROGRAM. MED FLERA SPÄNNANDE FÄRGER ATT VÄLJA BLAND KAN VI NÄSTAN LOVA ATT DU HITTAR EN KULÖR SOM PASSAR TILL DITT PROJEKT.


SVARTA FÅRET - REFLEXGARN

SVARTA FÅRETS REFLEXGARN ÄR ETT NYTT MJUKT REFLEXGARN SOM HAR BLANDNINGEN 52% ULL, 33% AKRYL 15% POLYESTER. PASSAR UTMÄRKT TILL VANTAR, MÖSSOR, HALSDUKAR MEN ÄVEN TILL PLAGG , DÅ GARNET ÄR VÄLDIGT MJUKT.


Nyhet - Arv Mönster häften

 

Järbo har tillverkat garn sedan 1890-talet. Vårt arv är kärleken till materialet och drömmen om en mjukare, varmare värld. I kollektionen ARV står händernas kunskap i centrum. Vi vilar tryggt i den nordiska traditionen och möter framtiden med nyfiken blick.

Våra plagg ska kunna bäras och ärvas av generationer. Hållbar form för en ny tid! På så vis vill vi förena det gamla med det nya och föra arvet vidare. Så att du också blir en del av det.

Varje mönster har sin egen historia att berätta. Hoppas du vill upptäcka den tillsammans med oss!

 
Följ oss i sociala medier

facebookinstagram