Aktuellt från Melin & Carlsson. Problem att visa brevet? Se det i webbläsaren.

Höst och nya tider på väg

Redan en bit in i september! Sommaren och semestern kan redan kännas avlägsen för många. Men vi hoppas att ni alla har många varma semesterminnen att ta fram nu när hösten börjar närma sig.

Vi hoppas att hösten kan bli en nystart på många vis. Säkerligen ett annorlunda vis i dessa tider. Men vår förhoppning är ändå att vi alla ska ha tro, idérikedom och framåtanda, så att vi som företag kan mötas och fortsätta göra affärer!

Nya kunder i en orolig tid

Vi ser med tillförsikt framåt och är mycket glada att vi under de senaste månaderna har fått en del nya kunder.

Detta är förstås väldigt roligt och inspirerande! Våra nya kunder finns i olika branscher, i Sverige såväl som i övriga Europa.

Bokslut 2019/2020

Med delat räkenskapsår så är bokslutet för 2019/2020 nu klart och visar mycket glädjande att Melin & Carlsson även i år har ökat omsättningen med bibehållet gott resultat.

Detta visar att både vi och våra kunder tillsammans ser ut att ha klarat oss väl genom den senaste tidens utmaningar och gör att vi står starka framåt.

Aktuell ledtid: ca 4 veckor

Aktuell ledtid på cylindrar är för närvarande ca 4 veckor, beroende på vilken typ av cylinder det gäller.

Det kan, även om det nu redan är korta ledtider, finnas möjlighet att få in akuta ordrar på kortare tid än så.


Personalbemanning

På personalsidan har nu hela kontorspersonalen gått upp till 80%. Vi försöker i största möjligaste mån att vara bemannade på alla funktioner.

Produktionspersonalen har i princip gått för fullt de första veckorna efter semestern, men viss korttidspermittering kommer att behövas under hösten.

 

Tvätta händerna! Håll avstånd! Sköt om er:)

Ulf Krause och Ola Melin med personal

Melin & Carlsson • Box 438 • 573 25 Tranås • www.mchydraulic.se

Vill du inte ha mail från oss? Avsluta din prenumeration, klicka här.