Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

September 2020

Nyhetsbrev

 

Nu är vi tillbaka med full styrka efter semestrar och korttidspermitteringar. Vi har fortsatt låga intäkter pga Corona, men nu satsar vi framåt för att fortsätta vår strävan mot att vara den bästa och mest valda leverantören av kassa- och bokningssystem. Vi börjar med Sverige.

 • I vårt Rebnis Online kan man boka bord, sälja presentkort, låta kunden boka mat för avhämtning/leverans. Förutom detta så går det att boka boende, aktiviteter, föreläsningar, hantverkare osv. Allt i en och samma bokning. Inget är omöjligt.
 • Vi har självbetjäning i både Rebnis Kassa och i Rebnis Jupiter för att gästen själv ska kunna boka, beställa, checka in, betala etc. 
 • Du bokar själv din utbildning/installation/experthjälp i vårt Rebnis Online som du hittar via hemsidan under Support. Välj den tid som passar bäst.
 • Vi utbildar och installerar fjärrledes så långt det är möjligt. Det ger lägre kostnader för både oss och kund när vi kan räkna bort restid och resekostnader. I Coronatid har det varit en självklarhet och vi har sett att det fungerat bra och fortsätter med det.

 

Vill återigen påminna om att du som har bytt kassasystem från Callisto till Rebnis Kassa: Glöm inte att registrera ditt nya kassaregister hos Skatteverket. Hur du gör detta kan du läsa om i vårt Kundforum som du når via vår hemsida. 

 

Bokning av tider

På vår egen bokningssida kan du själv gå in och boka en tid som passar dig. Där bokar du uppdatering av Rebnis system (gratis under ordinarie supporttid), experthjälp och utbildning. Vi har även valt att lägga vår webbshop i vårt Rebnis Online för att du som kund enkelt ska hitta allt på samma ställe. Observera att du inte behöver skapa ett konto för att boka en tid eller handla ur webbshopen.

 


Rebnis Online

Nytt i Rebnis Online är att man nu kan boka te x en kajak och sedan välja till flytväst, hjälm, våtdräkt, lunchkorg eller vad man nu kan tänkas vilja ha med på turen. Detsamma gäller vid stuguthyrning där man kan välja till lakan, städning, lifkort etc. Det är du som väljer vad kunden ska kunna boka och hur det ska bokas.

Några av de funktioner som kommit till på senare:

 • I modulen Hämtmat kan man som kund ange datum och tid för sin beställning. Kanske även fungerar bra om det kommer ett större sällskap med bokat bord?
 • Förskottsbetalning via Ecster, Handelsbankens helägda dotterbolag. Via dem kan man betala via kort, faktura och swish. 
 • Hyra ut på fasta dagar med variationer. Ex söndag-söndag/torsdag-söndag/söndag-torsdag. 
 • Bordsbokning - passar för fasta möbleringar

Under hösten kommer vi att finnas till hands för dina frågor gällande Rebnis Online. Vi jobbar på att det ska bli så enkelt att inga frågor krävs, men så här i nystart så kanske vi inte har alla "självklarheter" på plats. Maila till sales@rebnis.se 

Prova gärna! De 10 första dagarna är gratis. Vi har ingen bindningstid.

Hämtmatsmodulen är gratis under 2020.

Pga Corona kommer Rebnis Online att kosta 200 kronor/månad året ut. Moms tillkommer.

  


Tips på fler av våra produkter

 • Självbetjäning i Rebnis Jupiter - gästen kan själv sköta sin incheckning. I tillägget får man även med bokning och betalning.
 • Självbetjäning i Rebnis Kassa - kunden väljer maträtt och betalar.
 • Städrappen - smidig städrapportering i realtid, kan nås via surfplatta, mobil eller dator. Visar status i realtid i Jupiter i receptionen.
 • Dynamiska priser i Rebnis Jupiter - funktion för att enkelt kunna ändra priser på en eller flera prislistor samtidigt. Funktionen är tänkt för att snabbt kunna marknadsanpassa sina priser beroende på tillgång, efterfrågan och rådande priser i området.

 

 

Med Coronas ständiga närvaro måste vi ändå försöka hitta det vackra och positiva i våra liv. Här kommer en bild från Storsjön tagen en underbar kväll i augusti.

 

Tillbehör och hårdvara kan du köpa i vår webbshop som du hittar via vår hemsida.

Besök oss på rebnis.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.