Hej!

2020 har verkligen varit ett annorlunda och utmanande år hittills och det verkar som om vi måste anpassa oss efter Corona även under hösten och vintern. 

Jag har ju bara öppet en enda dag i veckan i min fysiska butik i Vretstorp och bestämde direkt att jag skulle försöka fortsätta ha öppet så länge jag själv inte blir sjuk förstås.
Det som oroat mig är att min butik är ganska liten och långsmal vilket gör att det blir väldigt svårt att hålla det avstånd som krävs. Det har så att säga löst sig av sig självt eftersom det inte varit så många kunder i butiken när jag har haft öppet ;) men det har också lett till att jag inte vågat hitta på några kampanjer eller liknande eftersom det då (till min stora glädje) brukar kunna bli ganska många kunder i butiken. Jag älskar dom dagarna på året när det är fullt med folk i butiken men nu passar det ju inte alls....

Under våren har jag legat lågt och försökt vänta ut den rackarns Coronan men viruset hänger sig ju envist kvar. TACK OCH LOV för att jag har webbutiken, där har ju allt kunnat funka som vanligt i alla fall :)
Nu är det ju så att en ny säsong står för dörren och det brukar betyda att jag startar en stor rea en lördag i den fysiska butiken och fortsätter på måndagen i webbutiken, men som du förstår går inte det att genomföra i år.
Fast rea måste det bli om jag ska kunna få in alla fina nyheter :) Så jag tänker mig ett annat upplägg som jag valt att kalla "pö-om-pö-rea" som blir en betydligt mer långdragen historia där det inte blir rea på hela sortimentet på en gång utan lite i taget.

Jag startar idag med rea på hela sortimentet från Greengate. Välkommen in i webbutiken och kika. 
Det går som vanligt självklart bra att reservera på webben och hämta i butiken på onsdag när jag har öppet. Du väljer då Klarna-faktura som betalning och lämnar sen ett meddelande i kassan där du skriver "Hämtas i butik".
Kan du inte komma när jag har öppet kan vi bestämma en annan tid, jag är i butiken de flesta eftermiddagar. 

Idag blev det mycket text, tack för att du orkat läsa :)
Ta hand om dig!!!

Varma hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.