Nyhetsbrev med senaste nytt från Hovgården. Problem att visa det? Visa utskicket i webbläsare.

Onsdag 26 augusti 2020

Hösten har startat på Hovgården

Hej på er! Hoppas ni haft en skön sommar och njutit av ledigheten även om den inte blev som vi planerat från början. Nu står hösten runt hörnet och vi kommer att jobba på som vanligt men med restriktioner samt distansering. Vi följer myndigheternas rekommendationer som ser ut att kunna hålla i sig fram till december. Så håll i och håll ut.

Vad kommer då att hända under hösten på Hovgården? Bland annat kommer vi att jobba med våra processer för att kunna göra en ISO-certifiering av verksamheten. Dessutom pågår förberedelserna för att sköta sorteringen i egen regi för fullt, då nuvarande entreprenör kommer att avveckla sin verksamhet.

Hösten kommer att bli spännande och massor av saker är på gång. Jag hoppas att ni också ska få en spännande höst med mycket material in till oss. Är det något ni undrar över så tveka inte på att höra av er så hoppas jag att vi kan lösa era problem.

Ha det gott!

Conny Karlsson   
Sektionschef Hovgården


Joachim - mekaniker och fastighetsskötare

I detta nyhetsbrev är det dags att presentera nästa medarbetare här på Hovgården: Joachim Florenius.

Joachim reparerar maskiner, containrar och annat som behöver fixas på anläggningen. Dessutom har han huvudansvaret att klippa gräset på vår sluttäckta deponi som omfattar cirka 120 000 kvadratmeter!

Joachim når du på telefon 018-7272078.


Brand i brännbara lagret

Fredagen den 3 juli startade en brand i brännbara lagret på Hovgården.

Vi var tolv stycken från personalen som jobbar på anläggningen, tre stycken lantbrukare med gödseltunnor samt nio enheter från brandförsvaret som var på plats för att släcka branden. Alla på plats gjorde ett otroligt arbete och efter 18 timmar var branden släckt.

Vi vet inte var som orsakade branden, om det var en glasbit, trasa med lösningsmedel eller något annat.

Det vi kan konstatera är att vi löste uppgiften på ett säkert och proffsigt sätt och måndagen Efter hade vi öppet som vanligt för er kunder.


På gång på Hovgården

Under veckan kommer krossning av virke att påbörjas. Var därför extra försiktig/uppmärksam vid tippning. Försök att hålla avstånd från krossen och de som arbetar där.

Under september kommer vi att byta plats för asbest eftersom nuvarande börjar bli full. Vi kommer informera och skylta om på plats när detta sker.


Visste du att...

Det slam som kommer från Uppsalas reningsverk och stabiliseras på Hovgården innan det sprids på åkermark innehåller tomatfrön?

Tack vare det är högarna med slam fulla med tomatplantor nu.


Besök oss på Hovgårdens webbplats där du hittar blanketter och prislistan.

Du når alltid anläggningen på telefon 018-727 93 80
eller e-post hovgarden@uppsalavatten.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, .klicka här

Sent with Get a Newsletter