Nyhetsbrev med senaste nytt från Olympiahallen (oh!). Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkomna till en prova på dag!

Vi välkomnar er till en prova på dag på OH den 22 augusti mellan 12.00-16.00 -med flera olika idrotter och massör att besöka.  

Passa på att träffa våra föreningar med HTK Tennisförening och padel, HBK Badmintonförening, Fenix Kampsportsklubb, och Shanti yoga Center samt inomhusgolf i vår golfstudio med simulator. Besök också MariCarmen, en av våra professionella massörer, med gratis prova på i massage-bädd. 

Vi genomför arrangemanget på olika tider, fysiska avstånd och platser och flera entréer - läs nedan för schema och information om respektive aktivitet.

Hallen är nu öppen enligt ordinarie öppettider.

Varmt välkomna!


Program


12.00-14.00

Padel

Padel för alla!

Kom och prova på padel på OH!

Vårt måtto är ”padel för alla och ha roligt”. Här ska du trivas med familjen och dina vänner. Vårt första år blev en succe. Det som glädjer oss lite extra är att många tjejer hittar hit. 

Under padel-passet kommer vi att bjuda på lite dryck och snacks -

Välkomna!

Under hösten kommer vi att anordna padel-tävlingar i glädjens tecken. 

I vårt nya "skepp 3" med padel och golf kan du också, antingen privat eller företag, anordna event och arrangemang. Vi har där en egen ”fri yta” bredvid padelbanorna. Beställ hemlagad mat, eller annat gott till eventen, från vår cafeteria.

Välkomna!

Shanti Yoga

Nu bjuder vi in er alla till oss i studion!  22 augusti har vi ÖPPET HUS på Shanti Yoga Center och du är välkommen att prova på våra klasser mellan kl 12.00 och 14.00.
Våra dörrar står öppna för dig som vill gå på yoga, köpa kort med superbra specialerbjudande, eller bara komma in och ställa frågor. 
Våra yogalärare finns på plats för att svara på alla dina frågor och ge dig tips och råd, Sophie, Tomas, Rebecka, Rakel, Madde, Rita och Annika.
Boka din plats genom att maila till info@shantiyogacenter.se och uppge antal personer och era namn. 
För schema och mer info:Facebook, Instagram Shanti Yoga Center Helsingborg


13.00-15.00

HBK Badminton

Badminton med glädje!

Gillar du glädje, utmaningar och hög fart? Då är du välkommen på öppet hus hos Helsingborgs Badmintonklubb

HBK har en härlig nystart i klubben, som engagerar och inkluderar alla - medlemmar, ledare och föräldrar.

Välkomna!

Fenix Kampsport

"We make people shine"

Är du intresserad av att prova på kampsport med Jujutsu och att komma i i form - är vi klubben för dig! Vår ambition är att kunna erbjuda er alla oavsett om ni är totalt nybörjare utan någon erfarenhet alls upp till och med avancerade utövare och elit, träningspass som passar! Med ett stort antal mycket meriterade och engagerade instruktörer , står vi rustade att ta hand om dig och hjälpa dig att nå just dina mål.

Välkomna!


14.00-16.00

Tennisens dag

HTK Tennisklubb, i samverkan med svenska tennisförbundet, välkomnar alla till Tennisens dag lördag 22 augusti på Olympiahallen och Idrottsoasen. Ta chansen prova på tennis med våra ledare. Gratis för alla åldrar.

På Idrottsoasen, utanför OH, kommer det även att vara mycket andra spännande aktiviteter under dagen!

Välkomna!

Golfstudio

Trimma din sving!

Här kan du prova Trackman golfsimulator med analys från rangen, spela på kända golfbanor eller varför inte putta lite också. En plats för att trimma din sving! Ligger du rätt i svingplanet, bota din draw eller slice, eller få svar på hur långt du slår med dina olika klubbor?

Vi kommer här vid studion att bjuda på lite dryck och snacks -

Välkomna!


12.00-16.00

EkoMassage massör, drop in

GRATIS prova på Andullationsbädd - Massage med vibrationer och infraröd värme. Läs mer på hemsida.Klicka här för att boka redan nu !

Välkomna!


12.00-16.00

oh! Gym

Ett gym med lugn och ro!

Välkomna att besöka vårt fina gym, ett fullgott gym, med alla maskiner och vikter du behöver. Många som vänder sig till vårt gym önskar sig en lite lugnare träning, utan krav på att se ut eller träna på ett speciellt sätt. Du får en egen tagg, där du under våra öppettider kan komma och gå när du vill.
Vi vågar nog säga att vi är ett av Helsingborgs billigaste gym. Välj ett månads- halvårs- eller helårs abonnemang. Är du medlem i en förening som har sin verksamhet på OH, så erbjuds dessutom en rabatt!


Välkomna!

oh! Café och lounge

En skön plats!

Kom och upptäck vårt cafe med lounge - en plats att träffas före, under eller efter dina aktiviteter. Caféet är alltid öppet med hallens öppettider.

Boka ett event eller arrangemang med hemlagad mat och dryck från vårt café. Gör det i samband med en idrottsaktivitet, kick off eller andra typer av möten. Hallen erbjuder er att genomföra eventen på plats med aktiviteten i skepp 3 (vid padelbanorna och golfstudion), i konferensrummet eller bara i caféet. 

Välkomna!


Om oh!

oh! är Helsingborgs största rackethall med puls för mycket inom hälsa och motion med ca 5.000 besökare varje vecka!

Klicka här för information om våra verksamheter!

Hitta hit

oh! Ligger bakom Olympia fotbollsstadium (öster om). Parkering finns sydöst om hallen. Infart från korsning Filbornavägen/Jönköpingsgatan.

Klicka här för att hitta hit!


Olympiahallen, Filbornavägen 11, Helsingborg, 042-127140, olympiahallen.se, info@olympiahallen.se

facebook

Ni som inte vill ha information från Olympiahallen, klicka här.