Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

V 34, 2020

Nyhetsbrev

Välkommen till Hallands Släktforskarförenings nyhetsbrev! Nyhetsbreven skickas till våra medlemmar samt till dom som har tecknat sig för utskicken. Mycket nöje med läsningen!Medlemsportalen öppen 22–23/8

Släktforskardagarna 2020 är som bekant inställda men vi har ändå samma erbjudande som vi skulle haft den helgen: Medlemsportalen är öppen för alla under helgen 22–23/8.
Passa på att söka GRATIS bland cirka en miljon halländska uppgifter!
Gå in på vår hemsida och klicka på symbolen för medlemsportalen.
Användarnamn: gratis
Lösenord: Gratt123&


Bli medlem i Hallands Släktforskarförening - erbjudande

Vi har ett fint erbjudande till:
Blir du medlem i Hallands Släktforskarförening fr o m 22/8 2020 ingår medlemskap för resterande 2020 och hela 2021! Gäller endast nya medlemmar. Tipsa gärna en kompis!


Instruktionsfilmer om medlemsportalen

Hallands Släktforskarförening har nyligen börjat göra instruktionsfilmer. Främst kommer de att visa och ge tips om hur man använder medlemsportalen.
De första filmerna är nu klara och visar hur man blir medlem i föreningen, hur man skapar inlogg till medlemsportalen och hur man söker i kyrkoböckerna.

 


Hallandsfararen

Nytt nummer av Hallandsfarares Information är skickat till tryck. Innehållet i septembernumret kan du få ett smakprov på via vår hemsida men redan nu finns även hela tidningen som en PDF i vår Medlemsportal.


Gå på kurs i höst?

Höstens kursprogram finns både i det senaste numret av Hallandsfarares Information och på hemsidan. Välkommen att anmäla dig preliminärt – du binder inte upp dig för något nu.
Kontakta kansliet via e-post info@hallandsslaktforskare.se eller telefon 035-128272.Information från DIS-Syd:

Besök gärna hemsidan https://dissyd.se/ 
Där finns alla kurser och DIS-träffar inlagda i Skåne, Blekinge och Halland.
Som medlem i DIS Syd får man också deras nyhetsbrev.


Välkommen att besöka vår hemsida där du finner ingången till vår Medlemsportal, information om kurser, aktiviteter och mycket annat matnyttigt inom halländsk släktforskning!

Bli medlem i Hallands Släktforskarförening


Läs tidigare nyhetsbrev här! Nyhetsbrev


Hallands Släktforskarförening

telefon 035-12 82 72

info@hallandsslaktforskare.se

www.hallandsslaktforskare.se


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Hallands Släktforskarförening eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.