Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Svampskogen

Nu är det augusti, den stora skördemånaden! I år finns det mycket bär och svamp i skogarna och få som plockar, ingen trängsel där! Så det är bra att passa på att ta vara på vad naturen har att erbjuda. Vet du att många svampar, bla Karl Johan (på bilden), innehåller mycket D-vitamin? Så man kan torka el frysa in och ha ett fint tillskott av det under vintern!

Denna månad får du 20% rabatt på SAC, HEM och Elements rökelsepinnar.

Vi har sååå många nya produkter i butiken. T ex: Svart Salvia, häftig TrollstavVindspel med Livets Blomma, vit Saltkristallampa, Generatorkristaller, Änglar och Förfäder  Orakelkort - Kyle Gray (läs mer längst ner i brevet). Enklaste sättet att se all nyheter är att titta på första sidan i shopen.

Åter i lager finns nu bl a Moldavit och Turkos, Sleeping beauty två populära stenar som brukar ta slut fort.

Glöm inte att kolla in Veckans Fynd (nytt varje måndag)


OBS! Du får gratis frakt om du handlar för minst 600 kr och du kan välja om du vill ha det levererat med DHL eller PostNord. Paket över 2 kg, skickas med DHL om inte annat överenskommits.

Carina m personal

Facebook/Instagram

Länk till vår Facebook-sida finns HÄR och följ oss gärna på Instagram: " amuletten_sollefteå ".


NYHET!

Starkit med stenar och salvia

Ett fint litet startkit för dig som tycker om stenar och kristaller.

De levereras med en lapp med stenarnas namn och betydelse. Dessutom får du en organzapåse för förvaring samt en salviabunt med instruktioner, att rena dina stenar med! 

 


Rökelsepinnar -  20%

Välj mellan många olika dofter bland märkena  SAC, Hem och Elements. Alla av mycket god kvalitet.

 


Resan till Gud - Ewa Forkelius

I Resan till Gud får du svar på alla de frågor som vi ständigt brottas med på vår andliga resa. Boken beskriverOm det sanna syftet med varför vi är här och hur vi kan tillämpa den vetskapen och skapa det liv vi önskar.

Inbunden
Ord pris 198.00   Nu 39,00

Ljushållare Carpe Diem

Vacker, vit ljuslykta Carpe Diem (Fånga Dagen) för värmeljus.  

Material:  Glas
Höjd :       11 cm

Ord pris 59.00 Nu 20,00

Bärnsten hänge

Silverinfattade hängen med cognacfärgad bärnsten.
Ca 3,5 x 3 cm

Bärnsten sägs förmedla en varm, solig och vis energi som stimulerar kroppens självläkning genom transformation av negativ energi till positiv.
Den sägs även underlätta knepiga val.
Ord pris 295,00   Nu 200,00


Änglar och förfäder - Orakelkort

Kyle Gray: ÄNGLAR OCH FÖRFÄDER nu på svenska!!
Vi är omgivna av otaliga guider som vill dela sin kunskap med oss för att ge läkning och förändring. Bland dem är änglarna och förfäderna.
I vilken kultur eller religion de än uppträder har änglar alltid haft ett uppdrag: att älska, hjälpa och vägleda människor. På det jordiska planet är förfäderna de vise, helare och krigare som har erbjudit sig att dela med sig av sin kunskap, erfarenhet och magi. Änglarna och förfäderna vet vad du behöver veta.

Orakelkorten "Änglar och Förfäder" består av 55 kort. Varje kort erbjuder en möjlighet att komma i kontakt med de högre makterna och söka vägledning från änglar, förfäder och jorden själv. Med motiv från kelterna, indianerna och andra ursprungskulturer förenar de här vackra orakelkorten visdomen från alla dessa kulturer och bygger en bro mellan våra världar.

KYLE GRAY är en av Storbritanniens yngste och mest eftertraktade änglaexperter. Han föreläser världen runt, och i Europa går hans framträdanden ofta för fulla hus. Han har skrivit sex böcker och skapat tre orakelkortlekar och han bor i Glasgow i Skottland.
De själfulla illustrationerna är gjorda av Lily Moses - en visionär konstnär som målar sina tavlor i ett djupt meditativt tillstånd.

Antal kort: 55
Antal sidor i handboken: 160

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.