Pussel 30-1500 bitars!

Pussel - ett fantastiskt tidsfördriv! Nu har vi flera nya pussel i webbutiken med hund- eller vargmotiv. Det finns allt från 30-bitars med berner sennenhundar till 1500-bitars med vargar. Dessutom till låga introduktionspriser!


Fler nya skyltar från Le Chien ArtistiQ

Vi bara älskar Superdogskyltarna från Le Chien ArtistiQ! Nu med nya raser - engelsk setter, lapsk vallhund, finsk spets och saluki! Kolla in alla raser som finns här: SKYLTAR


On Board dekaler

Visste du att det finns hela 25 olika motiv med tysk schäferhund på on board dekaler? Den senaste är den ni ser här på bilden. Men givetvis finns det mängder av andra raser och motiv också. Dekalerna går att beställa för insida eller utsida. 


Mjukisdjur från SigiKid

SigiKid gör helt fantastiska mjukisdjur med lite roligare touch. Det kommer att komma fler som inte är hundar men hundarna finns nu att beskåda i webbutiken. Pudel, fransk bulldogg, australian shepherd och dvärgschnauzer/schnauzer.


 Tre favvisar just nu!

T-shirt neonfärger

Perfekt för sommarvärmen - en tunnare t-shirt som finns att beställa i flera fina färger! Välj mellan mängder av olika hundrasmotiv.

T-SHIRT NEONFÄRGER

Bricka med kudde

Vi bara äääälskar hur fina brickorna blir! Och så många användningsområden. Vi har flera här hemma =) Beställ din här:

BRICKA MED KUDDE

 

Smide/Stål

Nu har vi lagt ut lite fler raser under Smide/Stål - sist ut är tysk spets! Det finns flera olika produkter. Kolla in alla här:

SMIDE/STÅL


Hjärtligt välkomna för shopping!

Bamsekramar från Jenny & Blues =)

Bamses Bollar