Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

Den här veckan bjuder nyhetsbrevet på 2st exklusiva grappa från Marolo, 1st skön romdrink från Kapten Blåskägg, Öland & sist men inte minst 2st grymma bruköl från Sierra Nevada.

Njoy!! 


Sierra Nevada Hazy Little Thing IPA Session Edition 4,6% - SB.81284 - 21,90kr

Grymmaste Sierra Nevada fixar en skön burköl i form av Hazy Little Thing IPA Session Edition. Ett 12-pack som är lätt att ta med sig precis överallt och som räcker till dig och dina vänner. 

"We wanted to share this brewery-only treat with you , so we present the Session Edition of our Hazy Little Thing IPA. We toned down its ABV whilst keeping the hop volume high-unfiltered, unprocessed flavor, straight from the tanks and into the can." 

 

Sierra Nevada California IPA 4,2% - SB.98019 - 19,90kr x 4st

För er som gillar en klarare IPA men fortfarande med modest % så ger vi er California IPA på 4,2%. En IPA med sköna citrustoner, en "svalkande" IPA perfekt för all tillfällen.

California IPA är en frisk, gyllene Session IPA i sann amerikansk stil med en massa härlig amerikansk humle såsom Cascade, Citra, Mosaic, Simcoe och Magnum. Enjoy!


The Demon's Share......en rom perfekt med is i glaset eller varför inte göra som Kapten Blåskägg på Böda Hamnkrog, Öland, en "Demon Sour"?

Vi tackar Kapten för det sköna drinktipset och önskar en fortsatt skön sommar till er alla!

Recept:

Blåskäggs Demon Sour

4 isbitar i en tumbler

4 stänk Angostura Orange Bitters

4cl Demons Share Ron

10cl lemon mixer


Paolo Marolo heter grundaren till detta fantastiska destilleri som finns i utkanten av staden Alba som ligger mellan de berömda vinregionerna Barolo och Barbaresco i Piemonte. Marolo har gott renommé och varumärket står högt i kurs hos kännare och restauratörer i både Italien, Europa och USA.

Destilleriet grundades 1977 och använder hantverksmetoden discontinuo a bagnomaria (satsvis destillering med vattenbad) dvs druvskalen blandas med vatten i pannan och upphettas indirekt för maximalt skonsam behandling av råvaran.

Marolo Grappa di Barolo Nivis 13 Edizione Esclusiva 2006 53,8%

SB.82115 - 1 429kr

Denna juvel kommer i väldigt begränsad upplaga, endast 24fl.

TILLVERKNINGSMETOD: Lagrats på ekfat sedan 2006, och slutlagring utomhus under vintermånaderna 2019.Ej utsatt för kylfiltrering.

SMAKBESKRIVNING: Här har Marolo använt sig av gammal teknik för naturlig stabilisering, utsatt för vintervädret och ej använts sig av mekanisk kylfiltrering, de säkerställer Nivisʼ unikitet. En grappa "utan filter": livlig, blommande, trubbig och rak, som kan kombineras av en utomordentlig doft av rika aromer (kryddnejlika, peppar, muskot, anis, lakrits och tobak) En "underhållande" grappa, en verklig glädje för gommen och smaksinnet. Har bara producerats 2571 buteljer.

Här finns det endast 8 flaskor. TILLVERKNINGSMETOD: Lagrad grappa, 10 år på Barolo Chinato fat.

SMAKBESKRIVNING: En unik, och i mycket begränsad upplaga. En lagrad Barolo Grappa, en specialutgåva för att hylla 40 års jubileum av destilleriet. Kraftig och intensiv grappa med choklad, ceder, tobak och torkad frukt.


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj 2019, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.