Squishable - Undercover Corgis

Undercover corgis! Ni vet väl om att corgisar är kända för att jobba undercover? Jo, så är det! Ser ni en unicorn på stan eller en stor, rosa bläckfisk i badkaret eller ett bi flyga runt i trädgården så är det egentligen en welsh corgi pembroke!
Ok, jag erkänner, det är kanske inte heeelt sant. Men vad som är sant är att vi nu har helt nya mjukisdjur i webbutiken - tre undercover corgis och en corgi som helt enkelt bara är en corgi! De som är undercover kan såklart även ta av sina förklädnader och vara helt vanliga. Läs mer och beställ här:


Nya motiv att beställa på produkter

 

Vi fyller ständigt på med nya motiv från våra konstnärer och just nu har vi en hel hög med nya motiv från Yvonne & Jess samt ett gäng nya siluettmotiv. Alla motiv går att beställa på många fina produkter. Klicka in dig via länken nedan, filtrera din ras i första filtret, klicka på ditt favoritmotiv och välj produkt =)


Aluminiumskyltar

Vi är väldigt stolta över de fantastiska recensionerna vi har fått på våra aluminiumskyltar! Det gäller både de som beställs efter ett av våra motiv eller efter eget foto. Läs mer om skyltarna samt kolla in recensionerna här: 


 Tre favvisar just nu!

T-shirt neonfärger

Perfekt för sommarvärmen - en tunnare t-shirt som finns att beställa i flera fina färger! Välj mellan mängder av olika hundrasmotiv.

T-SHIRT NEONFÄRGER

Bricka med kudde

Vi bara äääälskar hur fina brickorna blir! Och så många användningsområden. Vi har flera här hemma =) Beställ din här:

BRICKA MED KUDDE

 

Till baket

 

Vi har både urtjusiga kavlar med olika hundraser samt en mängd kakformar! Pimpa ditt bakande med din favoritras. Ta en titt här: 

TILL BAKET


Hjärtligt välkomna för shopping!

Bamsekramar från Jenny & Blues =)

Bamses Bollar