God Juli! Tänk att vi redan är i juli månad, tiden verkligen rusar iväg! Jag gissar att en del av er saknar hundutställningar, agilitytävlingar samt annat roligt men jag hoppas att ni ändå har det bra med era hundar! Nu till lite nyheter samt annat smått och gott =)

Nya raser på Le Chien ArtistiQs skyltar

Nu finns det många nya raser på de fina skyltarna från Le Chien ArtistiQ! Skyltarna är anpassade för utomhusbruk och tål väder och vind. Läs mer och beställ här:


Nyheter från Lucky Doggy

 

Nya kläder och nya dockor - men främst så är det ju två nyheter som är lite extra kul =) Dels en helt ny ras - fransk bulldogg! Och dels att de nya dockorna har en ram på insidan som gör att dom kan stå av sig själv, böja på benen osv.

Nu går det bra att förbeställa alla nyheter här:


Nya siluettmotiv

Våra siluettmotiv går att beställa på alla färgade produkter, som de glittriga termosflaskorna, de neonfärgade t-shirtsen, de färgade emaljmuggarna osv. Nu har vi lagt ut en hel hög med nya motiv! Kolla in alla motiv vi har på sidan, siluett som målade och filtrera just din ras här:


Fler fina tips!

Vi kör samma tips som sist - neon t-shirtsen - nu med många nya motiv att välja mellan! Ännu fler nya mjukisdjur samt att salt & pepparkakaren går att förbeställa igen =)

T-shirt neonfärger

Perfekt för sommarvärmen - en tunnare t-shirt som finns att beställa i flera fina färger! Välj mellan mängder av olika hundrasmotiv.

T-SHIRT NEONFÄRGER

Nya mjukisdjur

 

Vi lägger ständigt ut nya mjukisdjur så ta en titt lite då och då så ni inte missar något fint =)

Just nu har vi nyheter från flera av våra leverantörer, läs mer och beställ här:

MJUKISDJUR

 

Salt & pepparkar

 

Nu finns det ett väldigt begränsat antal salt & pepparkar i ett mindre antal raser. Fler är på gång så håll koll med jämna mellanrum för att se vad som finns:

KERAMIK


Personliga bildekaler

Behöver du hjälp med personliga bildekaler till bilen, husvagnen eller att ge bort på kennelträffen så fixar vi det till dig utan problem! Kontakta i så fall Ronnie direkt på info@expotime.se Maila vad som önskas så återkommer han med pris och info.


Krukfötter

Du har väl inte missat våra fina krukfötter? Vi har ett gäng i lager samt att vi får in borderterrier samt dvärgschnauzer/schnauzer om ca en månad. 

Läs mer och beställ här:

KRUKFÖTTER


Ni som väntar på varor från våra leverantörer i USA får tyvärr vänta ytterligare. Pga antalet flyg som lämnar USA med post så dröjer leveranserna betydligt längre än vanligt. Detta gäller produkterna från McCartney, Amerikanska smycken med flera. Ni får information så fort vi vet mer. Vi ber om ursäkt för detta!

Hjärtligt välkomna för shopping!

Bamsekramar från Jenny & Blues =)

Bamses Bollar