6 enkla steg för att få din text att sälja mer 

Gör du lemonad av dina 🍋 ?

Jag hoppas att du har haft en underbar sommar, även om det kanske blev en lite annorlunda sommar. 

2020 har minst sagt varit ett konstigt år. Och jag vet inte hur du ser på det, men när livet ger mig citroner så försöker jag göra lemonad (kanske till och med min juicepress i glas som jag hittade på en loppis i somras). Den mentaliteten tar jag med mig nu när jag går in i 2020 2.0. För det är väl inte bara jag som ser hösten som en nystart eller? 

På tal om hösten är vi fullt uppe med att planera en spännande jobbhöst - som innehåller chatt i verktyget, nya funktioner och ansikten (som är både nya och bekanta). 

Men innan jag går tillbaka till de andra som sitter och planerar, tänkte jag dela med mig av tre artiklar som hjälper dig ta företaget till nya nivåer och vad som är nytt i verktyget.

 

Redo att ta dig an hösten?

Få en raketstart med hjälp av nedan tre artiklar. 

Var en pastor och sälj mer

Dina texter kan ses som en säljare, som jobbar dygnet runt. Och det fina är att du kan ändra meningarna i dina nuvarande texter, utan att spendera någon större summa och öka din försäljning.

Hur kanske du tänker?

Svaret är att vara en pastor. 

 

Hur kan jag sälja mer digitalt?

Svaret och hur du steg för steg kommer igång, kan du läsa mer om i guiden för digital marknadsföring.

 

Gör du det största misstaget? 

Handen på hjärtat har nog de flesta gjort sig skyldiga till det. Det är ju ett så himla enkelt misstag att göra, som är ännu enklare att fixa. Nyfiken på va det är? Ja, jag vill veta vad det största misstaget är.

 

Vad som händer hos oss

Det har aldrig varit enklare att skapa ett snyggt nyhetsbrev.

Har du hunnit testa den nya och förbättrade blockeditorn?

Flera fina kommentarer har kommit in gällande den nya blockeditorn. Vilket är jätteroligt.  Vad är nytt kanske du undrar?  Kortfattat har det aldrig varit lättare (och roligare) att skapa ett nyhetsbrev. Nu kan du till exempel använda alla typsnitt från google fonts, ha bakgrundsbilder, knappar och bilder i full bredd vart du vill och massa fler förbättringar.

Om du inte har hunnit testa den, så kan du:

 

8 ubersnygga mallar har kommit till stan

Där du enkelt bara kan byta färger, bilder och text (så att det blir en perfekt match) utan att behöva designa från grunden.

Visa mig 8 ubersnygga mallar.

 

Om vi inte hinner prata innan nästa nyhetsbrev, så hoppas jag att ditt kaffe är starkt och resten av veckan blir givande. 

Tveka inte på att höra av dig. Om du har några funderingar eller frågor. Vi finns bara ett mejl bort.

Bästa hälsningar, 

Emma på

Get a Newsletter