Nyhetsbrev med senaste nytt från Hovgården. Problem att visa det? Visa utskicket i webbläsare.

Fredag 26 juni 2020

Sommarhälsning - på avstånd!

Hoppas ni haft en skön midsommar. Nu är sommaren här och det stundar semester och vila för många. Så passa på att ladda batterierna nu och njut av ledigheten, men håll avstånd.

Denna vår har varit speciell efter utbrottet av covid-19. Men vi har haft samma volymer in till anläggningen som vi brukar och vi har jobbat på som vanligt men med restriktioner samt distansering. Det ser ju ut som vi kommer få leva med detta även i början av hösten, så håll i och håll ut.

Glöm inte att informera era sommarvikarier om vad som gäller när material körs till oss på Hovgården och är de fortfarande osäkra så hjälper vår personal i vågen till och guidar dem rätt.

Under juli kommer vi inte skicka ut något nyhetsbrev utan nästa kommer i slutet av augusti.

Glad sommar!

Conny Karlsson, sektionschef Hovgården


Marcus - maskinförare på Hovgården

 

Vi fortsätter att presentera våra medarbetare här på anläggningen och turen har kommit till Marcus Jansson som jobbar som maskinförare på anläggningen.

Marcus når du på telefon 018-7279393.


Bytt passersystem - hämta en ny tagg

Hovgården har bytt ut läsare till passersystemet vilket gör att ni som har den svarta taggen för att komma in på området efter stängning måste komma in och byta ut den till en ny grå tagg.

Ring Conny Karlsson, 018-7279274 för att boka tid för byte.


Hjälp oss hjälpa er

För att vi ska kunna ge er kunder den bästa servicen och underlätta ert arbete så mycket vi kan behöver vi er hjälp. Har ni några tips eller idéer på hur vi kan bli bättre? Tveka inte på att höra av er genom att svara på detta mail.


Besök oss på Hovgårdens webbplats där du hittar blanketter och prislistan.

Du når alltid anläggningen på telefon 018-727 93 80
eller e-post hovgarden@uppsalavatten.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, .klicka här

Sent with Get a Newsletter