Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Lysande sommarnyheter

Vi har sommarstängt 4 juli – 2 augusti. 

Vi läser de mejl som kommer till info@energisystem.se under tiden men svar kan dröja längre än normalt. Beställningar som läggs under semesterperioden kan i vissa fall ha längre leveranstid. Vi ber dig ha överseende med detta.  

Gillar du vårt nyhetsbrev? Tipsa gärna en kollega


Energisystem Sportbelysning
Vi breddar vårt fokus från hamn och industri till att även innefatta sportbelysning. 

Anledningen till detta är dels att vi bedömer att den svenska marknaden är mogen, dels för att vi råkar ha de bästa produkterna för uppgiften. Midstreams sortiment av armaturer klarar alla typer av anläggningar i samtliga divisioner, från lek och träning till blodigt allvar.

Vi projekterar nya samt befintliga anläggningar och levererar en högeffektiv helhetslösning som uppfyller rådande krav.


HallandsHamnar Halmstad AB lyser upp terminalyta med Modus, Titan och LED-limpan 

Modus, Titan och LED-limpan blev segrande belysningslösningar i upphandlingen avseende den nya terminalytan i Halmstad Hamn. Energisystem har projekterat och levererat armaturer till master, stolpar, fasader och skärmtak. 


LED-limpan ABS HE med Svavelresistens

LED-limpan ABS HE löser problemet med LED i svavelrika miljöer. Eftersom svavlet attackerar och vittrar sönder LED har armaurens dioder ett svavelresistent ytskikt som ger lång och trygg drift i exempelvis metall-, plast-, papper- och petrokemindustri. 

Armaturens grundförutsättningar ger, på grund av chassi i ABS, dessutom skydd mot ammoniakångor, hetvattenånga och rengöringsmedel.


Södra Cell Mörrum installerar Intenz HT och Docker
Som hallbelysning för linje 2 i Mörrum har Södra Cell installerat Intenz HT.

Intenz HT är det naturliga valet för belysning i produktionshallar där det råder högre temperaturer, exempelvis papper-, plast-, glas- och metallindustri. Intenz HT är konstruerad för temperaturer upp till hela 80°C.

Liksom övriga Intenz-sortimentet har armaturen 10 års funktionsgaranti. 

Traverskranen Linje 2 har bestyckats med Docker. Armaturen är utvecklad specifikt för kranar och byggd för att tåla vibrationer och termperaturer upp till 75°C. 

Den konventionella urladdningstekniken är vibrationskänslig varför kranbelysning inneburit täta underhållsintervaller. En uppgradering till Docker kranbelysning innebär bättre belysning, minskat underhåll och halverad energiförbrukning. 

Vi kommer att återkomma med mer information om detta projekt efter semestern. 


Inköpsboken

Inköpsboken innehåller aktuellt produktsortiment, inspirerande installationsbilder, en smidig ersättningstabell och mycket mer. Kontakta oss så skickar vi ett gäng. 


Energisystem AB
Riksvägen 22 
611 70 Jönåker
0155-975 50  
www.energisystem.se 
info@energisystem.se

 

Tipsa en vän


Mynewsdesk Logo
facebooktwitterhomepagelinkedinyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.