Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.


Rosébox, Suröl m körsbär, Syrah från NZ

Där har ni veckans nyheter


Bara för att ni är så sköna så har vi plockat ihop en mycket trevlig rosébox för beställning from 6e juli. 6 flaskor är det i boxen.

Lansering 6e juli 

Boxen har art.nr 7313409 och priset landar på 696kr. 

 

Vilka viner det är i boxen? Det ser ni på bilden och i texten nedan men jag garanterar fin, god, grym & härlig upplevelse.

Mistinguett Cava Brut Rosado - Spanien

Ljusrosa färg, pigg mousse med små bubblor. Smaken är torr, frisk med ren frukt, frisk syra och inslag av jordgubbar, skogshallon med en lätt rostad brödig ton. Passar som aperitif med tilltugg som Serranoskinka och oliver, eller till frukt-& bärdessert, gärna färska jordgubbar.  

Rock´n Rolle Baby - Frankrike

Ljusrosa färg.Fruktig, torr och elegant med inslag av hallon, blodgrape, persika, lime, örter och mineral. Utmärkt aperitif och sällskapsvin samt till plockmat och lättare maträtter. 

Miss Valentine Rosé - Frankrike 

Ljust rosa färg, blommig doft och smak av hallon, mogen citrus, vit persika och örter. Serveras kyld till färska skaldjur och sallader, som aperitif och sällskapsvin.

Pittnauer Rosé - Österrike

Ljusrosa färg. Rikt fruktig, torr och frisk smak med inslag av hallon, blodgrape, persika, lime, örter och mineral. Utmärkt aperitif och sällskapsvin samt till plockmat och lättare maträtter.

5p /DN, Alf Tumble
FYND / Allt om Vin & "Tre goda val i sommar" / Linda Perez
.."det är smaken av sommar i ett glas" /DinVinguide, Magnus Reuterdahl

Folonari Rosé - Italien

Laxrosa färg. Torrt, friskt rosévin med inslag av röda bär, grapefrukt och citrus. Gott på balkongen, i trädgården eller till en skön, somrig sallad med skaldjur.  

La Villette Rosé - Frankrike

Ljus rosa färg, blommig doft och en frisk smak av citrus, grape, hallon och mineral. Elegant och finstämd. Passar som sällskapsvin, till en sallad och rätter av fisk och skaldjur. 


Wicked Weed Serotina 6,3% 500ml - SB.25101 - 101kr

Lansering 7e juli

Wicked Weed, en av "sur-kungarna" i USA levererar den första av 2 lanseringar i sommar i form av Serotina, en fatlagrad Amerikansk sur ale som jäst med körsbär. Det här är bra på riktigt!!!

Såhär skriver de om ölen själva:

B A R R E L :
aged in a blend of red wine, gin, bourbon, tequila, rum, and port barrels for 18 months

B O T A N I C A L S :
montmorency and balaton cherries

N O T E S :
pre-fruited with over one pound per gallon of tart montmorency cherries, post-fruited with one and a half pounds per gallon of balaton cherries


 

Elephant Hill Stone Syrah 2016 - SB.29001 - 559kr

Lansering 9e juli

Vinet ingår i serien Elements, där druvrena viner skapas från olika enskilda vingårdar. I detta vin kommer druvorna från Gimblett gravels som är en djup stenig och varm vingård en bit in i landet. Handskörd och noggrann selektering, jäsning på ståltank med naturlig jäst följt av 26 månader lagring i små franska ekfat, varav 26% nya.

Mörk tät färg med violett inslag. Stor doft av mörka bär, kryddor och mineral. Koncentrerad med rikt fruktig och kryddig smak, inslag av björnbär, mörka körsbär, choklad, lakrits och peppar, markerade tanniner och en välintegrerad syra. Passar till rätter av nöt, vilt, mustiga grytor eller gratinerade rätter. Kan sparas i källaren 10-15 år.


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj 2019, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.