Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

TÄVLINGAR PÅ GÅNG

Snart ska vi alla som vill få börja tävla igen! En del av våra tävlingar är redan fullbokade, men det finns fortfarande möjlighet att få plats i några av dem. Vi kommer naturligtvis följa SGF:s och GGF:s rekommendationer och råd så att vi kan genomföra våra tävlingar på ett ur Covid-19 säkert sätt. Läs gärna här om SGF:s riktlinjer för tävling. Detta innebär bla att vi kommer tillämpa löpande start under hela veckan. Läs mer om detaljer för varje tävling i vår tävlingskalenderLokala tävlingsregler med hänsyn till rådande pandemi kommer att tas fram och gälla från och med 1 juli. Varmt välkommen till en rolig och säker golf på Öijared önskar tävlingssektionen.

ÖIJAREDSVECKAN

Vi välkomnar dig till årets Öijaredsvecka 6-11 juli. Vi ser gärna att så många som möjligt använder Ontag eller Golf Gamebook för att registrera score under Öijaredsveckan.

Måndag - Flaggtävling med löpande start
Singeltävling, när era slag/poäng är förbrukade sätter ni ner flaggan. Den som når längst vinner.

Tisdag – Svensk Golf Garmin Tour 
Löpande startomgång på förmiddagen och eftermiddagen. 4-manna Scramble. 

Onsdag – Holmens Herr
Löpande startomgång förmiddagen och eftermiddagen. Singeltävling med Herr- och damklass.

Torsdag – Hjärtgolfen
Välgörenhetsgolf där startavgiften går till hjärtforskning. Greensome Damklass och Mixklass.

Fredag -  Öijared Resorts Sommartävling
Löpande start och mat. Fyrboll bästboll i två lika stora klasser.

Lördag – Putt-KM på Gamla banan
Vi utser Öijareds bästa puttare.

RIKSFINAL I TEEN CUP

Den 29-30 augusti står vi för första gången värd för Teen Cup-finalen där Sveriges bästa 13-16-åringar gör upp om segern. Juniorsektionen kommer behöva hjälp med funktionärer under båda dessa dagar och kan du tänka dig att hjälpa till anmäler du dig till Fredrik Nikander Välkommen med din anmälan!

I år spelas Volvo World Golf Challenge online – när man vill och på valfri bana. Dessutom är det helt gratis med möjlighet att vinna attraktiva priser. Läs mer här om tävlingsvillkor och anmälan.

VÄLKOMMEN ATT UTVECKLA DIN GOLF

Golfskola för dig 10-15 år med Kalle
En introduktion till golf för dig som är nyfiken på golf! Ett fåtal platser kvar 2-3 juli. Läs mer här!

Vill du ta lektion i sommar?
Du hittar möjlighet att boka och våra kontaktuppgifter här!
Om du hellre vill, så kan du kontakta/boka via Öijared Golfshop på 0302-373 20.

Träning på Slätten
Ibland då det är gruppträningar på Slätten kan vi reservera delar av övningsområdet. Du hittar vad som händer närmaste veckan under Banstatus/Greenfee på hemsidan.

GOLFVÄRDSFUNKTION

Vi gör nu ett försök att få igång golfvärdsfunktionen från och med den 4 juli. Vi behöver frivilliga och kommer att köra en genomgång den 2 juli kl. 18.00-19.00 och hoppas att så många som möjligt kan vara med. Anmälan till informationsträff Behovet är störst på lördagar men även söndagar. Läs gärna våra instruktioner för att få mer information om hur det är tänkt att det ska fungera. 

70+ SPEL

För att skapa ökad trygghet under rådande omständigheter, erbjuder vi dig som är 70+ reserverade starttider måndag till fredag på någon av våra banor tills vidare. Du som är minst 70 år bokar ditt spel direkt via Min Golf. Du spelar med den du bokat in dig med och ingen mer. Max två i varje boll.

JUNIORBUSSEN

Öijared Juniorbuss rullar på under sommarlovet från vecka 26 till vecka 33. Bussen avgår från Floda station måndag-torsdag kl. 10.05 och även 14.05. Det går bra att åka tillbaka från Öijared till Floda station kl. 13.40. För dig som reser från Tollered, kontakta Kalle på tel. 0727-35 20 93 för att bli upphämtad vid Lilla Nääs vid 10.19. Om ingen anmälan, stannar inte bussen vid Lilla Nääs.

BO HOS OSS FÖR 495 KR/PERSON

Hemestra hos oss på Öijared. Ta med din familj och vänner och bo på vårt hotell. Du som är fullvärdig medlem bor för 495 kr/natt inklusive frukost. Just nu gäller detta erbjudande för dig och hela ditt sällskap som du bokar, i mån av plats. 

facebooklinkedininstagramhomepage

Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.