Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


OL-Nytt # 4 2020
Nyhetsbrev till klubbens orienterare
kontakt info@skidklubben.se


Jukola-utmaningen 13 juni - med 2 Skidklubbslag på startlinjen

Lördagsträning 27 juni - Norra Bergsjön

Kanske den sista lördagsträningen innan vi tar semester?
Anmäl dig helst via Eventor för kartutskriftens skull!
Du kan välja mellan 4 banor. Gott, varmt väder utlovas!


Torsdagsträning 2 juli ??

Nu har vi så bra tryck på våra träningar att vi gärna försöker hitta fler tillfällen!
Eventuellt kan det bli en torsdagsträning i Wendelsbergsparken den 2 juli.
Om inte det skulle fungera kanske vi fixar ett alternativ - håll utkik på hemsidan och Facebook!!


Då O-ringen i år har ställts in arrangerar 10 göteborgsklubbar fem etapper under vecka 30 (måndag – fredag) för att vi göteborgsorienterare ska ha möjlighet att ägna oss åt orientering denna vecka vilket nog många redan var inställda på. Etapperna kommer variera mellan förkortade långdistanser och medeldistanser.  

För att sprida ut tävlingsdeltagarna kommer varje etapp att springas under två dagar och varje klubb har en egen slottid då vi startar för att inte för många ska samlas på samma ställe samtidigt. (Det finns mycket information kring hur vi som deltagare ska agera för att undvika smittspridning i inbjudan så läs gärna denna noga.) Under klubbens slottid har vi visst ansvar för start och målgång för våra egna deltagare. Detta gör att vi till viss del kommer behöva ställa upp med funktionärer. Till stor del kan detta lösas med löpande deltagare men om det är någon som vet med sig att han eller hon kommer att närvara på etappen men inte ska springa får man gärna anmäla sig som funktionär till therese.ljungberg@skola.kungalv.se

Anmäl er senast 12 juli i Eventor. Det finns ingen efteranmälan eller direktanmälan så är man inte anmäld den 12 juli kommer man inte kunna delta.  Vill man inte springa alla dagar kan man anmäla sig de dagar man vill och det går även att anmäla sig i olika klasser olika dagar om man exempelvis vill testa på olika svårighetsgrader eller längder.

En viktig sak att tänka på är att det inte kommer att finnas vatten på etapperna, så se till att ta med detta. Det kommer att finnas sopsäckar vid start för att slänga plastflaskor man haft vatten i och liknande.

Mer detaljerad information och bland annat klasser och banlängder finns i inbjudan https://eventor.orientering.se/Documents/Event/56587/2/Inbjudan. I slutet av veckan ska även PM med mer detaljerad information om de olika etapperna komma ut i Eventor.

Hoppas vi ses i skogarna!  // Therese


25manna 10-11 oktober 2020 ställs in

Tyvärr blir det ingen 25-manna i år, men vi kommer själva att fixa någon aktivitet, om inte det blir ett centralt GOF-arrangemang istället. Mer info efter semestern!


Vårt Naturpass i Fräntorp

Vi testar som bekant att i år arrangera Naturpasset på vår karta i Fräntorp.

De 40 kontrollerna sitter ute fram till sista november och paketet kostar 100 kr. Kan köpas i Skatås MC, eller via Lennart A 


NATURPASSET är ett utmärkt alternativ att bedriva träning på egen hand!
Se var i Göteborgsområdet det arrangeras

Gbg Teknikträning erbjuder jättebra träning i lite svårare terräng. Beställ karta via Eventor för egenträning.Mer information
Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Göteborgs Skidklubbs orienteringssektion eller för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Mer information finns på vår hemsida, www.skidklubben.se eller på vår FB-sida.
                                                    
-.

facebookyoutubeinstagram