Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev oktober 2020

Kompensationsstöd för corona

Regeringen har beslutat om ett stödpaket på 1 miljard kronor för att kompensera idrottsrörelsen till följd av coronapandemin. RF har uppdraget att fördela stödet.
Läs mer om hur ni ansöker >>


Uttagningsläger för F15

Söndagen 22/11 är det dags för uttagningsläger inför Sverigecupen för F15 (f 2005) i Vilanhallen i Skara. Syftet är att tjejerna skå få visa upp vad de kan i matchsituation. Ansvariga instruktörer för F15 finns på plats för att göra uttangning av truppen till Sverigecupen som spelas i Nyköping 5-7 februari 2021.   
Till inbjudan >>


Funktionärsverksamheten

Vi har fått många frågor i uppstarten av säsongen om vad som gäller för funktionärer, t ex vilken nivå behövs till vilken serie, hur gör jag om jag vill ta mig till nästa nivå, vem utbildar osv. Läs mer >>


Utbildningar 20/21

Vi har skapat en puff på startsidan på vår hemsida som heter Utbildningar 20/21. Den fylls på allteftersom vi erbjuder fler kurser. Vid varje kurs hittar du mer information och anmälningslänk. Till utbildningssidan >>


Kursmoduler TS

 Fr om 1/9-20 kan man gå kursmodulerna Akut skadehantering och Kost för unga via SISU Idrottsutbildarnas digitala utbildningar. De här modulerna ska genomföras innan man startar sin TS1 eller TS2. Ditt provresultat administreras och registreras av SDF mot en kostnad. Kursmodulen Knäkontroll tas upp i Träningsläran i TS-utbildningarna.


Utbildningsläger 2 för P14

Äntligen är det dags för ett Utbildningsläger för killar födda 2006. Utbildningsläger 2 som skulle ha hållts i mars blev ju inställt men nu tar vi nya tag.

Utbildningsläger 2 kommer att hållas i Arena Älvhögsborg i Trollhättan söndagen 22 november.  Till inbjudan >>


Damlandslaget EM-laddar i Trollhättan

Det svenska damlandslaget kommer att ha sina mästerskapsförberedelser i Trollhättan. Ungern står för motståndet både den 28 och 29 november innan avresan till Danmark sker. Läs mer >>


Hallar med publik

Enligt regelverket får föreningar i dagsläget ta emot 50 personer som publik i hallar där förutsättningar finns för att kunna göra detta på ett säkert sätt.
VHF har därför sammanställt en lista på de föreningar som har ansökt om, och blivit godkända att ta emot publik i vissa hallar.
Till listan >>


Ungoteket - där unga lär sig skapa idrott

Ungoteket riktar sig till handbollsungdomar 14-20 år som vill lära sig att skapa och leda handboll. Alltså allt det som behövs för att träningar, tävlingar, läger och andra aktiviteter ska fungera. Du som är med i Ungoteket får tillsammans med dina klubbkompisar träffa andra föreningar och få utbildning i ledarskap, arrangemang, information och kommunikation, idrottsföreningen, domare… för att bara nämna en del!
Och du, Ungoteket är mer än så du och dina klubbkompisar får under utbildningen chansen att använda era nya kunskaper när ni väljer ett projekt som ni genomför tillsammans för er förening. VHF har som målsättning att genomföra Ungoteket under säsongen 2020/21.

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här >>

 

Sent with Get a Newsletter