Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev juni 2020

Kansliet har semesterstängt v 27-31

Vi kommer ha stängt för semester vecka 27 t o m vecka 31.
Jenny och Jessica önskar er alla en härlig och solig sommar!

Fastställd serieindelning

Samtliga serier administrerade av VHF är fastställda och lottade och utskickade till föreningarna för matchläggning. För H4 gäller 14 augusti och för ungdomsserier är sista dag 21 augusti.

Träningsmatcher tillåtna

Folkhälsomyndigheten har uppdaterat sina rekommendationer vilket innebär att från och med den 14 juni är träningsmatcher tillåtna i alla åldrar.
Läs mer >>

Lägerplanering 20-21

En preliminär planering för våra spelarutbildningsläger säsongen 2020-21 är nu publicerad. Den innehåller vilka datum, aktiviteter och innehåll som gäller för resp åldersgrupp. Gäller F/P04-07. Till planeringen >>

Kallelse årsmöte 2020

Tisdag 25 augusti kl. 18:00 kommer VHF hålla sitt årsmöte. Vi har i dagsläget inte bestämt vart eller i vilken form mötet kommer att hållas p.g.a. Covid-19 och de restriktioner vi har att förhålla sig till. 
Till mer information >>
Till anmälan >>

SHF webbinarier

SHF livesänder webbinarier fr om 23 juni. Målet är att bidra med kunskapsspridning, inspiration och motivation inom olika handbollsrelaterade områden. Läs mer >>

Digital närvaroregistrering

Enligt beslut av Riksidrottsstyrelsen (RS) blir det obligatoriskt att närvaroregistrera samtliga LOK-stödsaktiviteter digitalt. Beslutet gäller för aktiviteter bedrivna från och med den 1 juli 2020. Läs mer >>

Höstens utbildningar

Vi närmar oss slutet av planeringen för höstens utbildningar. Vi kommer genomföra ett antal baskurser, starta både en ny TS1 och TS2 samt erbjuda kurserna Akut skadehantering och Kost för idrottare. Vi hoppas kunna meddela datum inom kort.

Ungoteket - där unga lär sig skapa idrott

Ungoteket riktar sig till handbollsungdomar 14-20 år som vill lära sig att skapa och leda handboll. Alltså allt det som behövs för att träningar, tävlingar, läger och andra aktiviteter ska fungera. Du som är med i Ungoteket får tillsammans med dina klubbkompisar träffa andra föreningar och få utbildning i ledarskap, arrangemang, information och kommunikation, idrottsföreningen, domare… för att bara nämna en del!
Och du, Ungoteket är mer än så du och dina klubbkompisar får under utbildningen chansen att använda era nya kunskaper när ni väljer ett projekt som ni genomför tillsammans för er förening. VHF har som målsättning att genomföra Ungoteket under säsongen 2020/21.

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här >>

 

Sent with Get a Newsletter