Gör en livsviktig skillnad i lidande människors liv!

 
 
 
 
 
 

DITT STÖD GÖR SKILLNAD!

 
 
 

Hej och glad sommar!

Blev glad och rörd då en god vän meddelade att han skänker 10 000 kr till Burundi-Hjälpen!! Personen vill göra gott och tycker att vårt koncept är så bra då våra kostnader är extremt låga.

Vi har inga omkostnader för personer över huvud taget så det ni ger går direkt till verksamheten i Burundi genom våra partners i Mugara. Det går inte att begära att de aktiva i arbetet ska jobba gratis som var och en förstår. Men alla gör det genom att deras arbete ger rent vatten och ett friskare och gladare samhälle.

Låt detta bli en liten uppmaning till flera för att hjälpa oss i vårt arbete. Befolkningen har mycket tuffa villkor då regeringen saknar resurser och befolkningen behöver rent vatten till alla. Det fattas resurser för de mest utsatta men med Burundi-Hjälpens stöd gör befolkningen själva allt arbete under ledning av våra lokala medarbetare.

I Sverige har vi semestertider men nöden tar inte semester. Hjälp oss att hjälpa de som är i så stort behov. Vi är tacksamma till er som troget ger och som varit med fram tills idag för vårt arbete. Det går inte med ord beskriva vad det betyder att få den här uppmuntran som vi får genom ert stöd och som gör det möjligt för oss att fortsätta med det vi gör. Men vi tror också att det finns fler som vill stötta. 

Flera  har tagit ett aktivt beslut att stötta Burundi-Hjälpen månatligt och vi är så tacksamma över det. Nya dörrar kan och har öppnats under "Corona-tiden" och vi tror att det kommer mer.

Sprid gärna Nyhetsbrevet! Du kan beställa det på vår hemsida. www.burundihjalpen.se

Med önskan om fin sommar med frid och hälsa

Uno Gustafsson

Verksamhetsledare

 

Corona-viruset. Vi hör inte om några stora förändringar i landet. De uppgifter vi fått är en död och ett 80-tal har konstaterats smittade. Samhället fungerar som vanligt, marknader och handel är öppen men priserna stiger. Handtvätt utanför samlingslokaler och kyrkor. Alla flyg är inställda och gränserna stängda.

 

Vi arbetar med lokala partners, en investering i samhällets framtid och en viktig del av arbetet. Vi är övertygade om att det är den mest progressiva och hållbara strategin man kan tillämpa.

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100% av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.

 

Vill ni få besök? Påminner om att vi gärna besöker er och berättar om Burundi-Hjälpen:s arbete. Låter det intressant? Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41

 
 
 

Swish 123 582 01 05     eller     Bankgiro 473-1584