Kedjebrev med senaste nytt. Problem att visa det? 
Se det i webbläsaren

Nyheter från Prodex direkt i din inkorg

Torsdag den 18 juni 2020

Trevlig midsommar önskar vi på Prodex


Tuff vår och start på sommaren.

Det är en svår och annorlunda tid vi lever i just nu. Vi på Prodex är ödmjuk och glad att vi har så pass mycket att göra trots dessa tider. Samtidgt lider vi  med de branscher som har det otroligt tufft. Så TVÄTTA händerna och ta hand om varandra så syns vi i en förhoppnigsvis mer normal höst.


Tycker ni kvalité kostar, testa ett haveri! Prodex har rätt grejer för er.

Rullkedjor från Iwis

Transportörkedjor från Auft

Plast detaljer samt rullar med tillbehör

Drev och hjul


Testa Prodex partnerskap - ett mer långsiktigt samarbete där vi skräddarsyr ett paket av tjänster för er unika produktionsmiljö. Passar kunder där vi redan lärt känna varandra i några projekt.

Kontakta oss för mer info. Det brukar löna sig.Vårt lager växer månad för månad och vi har mycket korta ledtider. Om vi trots allt inte skulle ha just den detalj som ni efterfrågar hemma. Kontakta oss. Vi finns här för er!


026-25 08 08
info@prodexab.se


Vi hoppas du vill fortsätta få nyheter från Prodex

Du får Prodex kedjebrev eftersom du är kund eller anställd hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Då du valt att inte avsluta prenumerationen utgår vi ifrån att du fortfarande vill ha nyheter från Prodex direkt i din inkorg även efter att de nya dataskyddsreglerna började gälla den 25 maj. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår externa integritetsinformation som du kan läsa här. Vill du avsluta din prenumereration på Prodex kedjebrev finns en länk att använda längre ner.


Ladda ner AUFTs och IWIS produktkatalog och broschyrer på vår webbplats

 

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepagelinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.