Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

V 25, 2020

Nyhetsbrev

Välkommen till Hallands Släktforskarförenings nyhetsbrev! Vi kommer i fortsättningen att skicka ut snabba nyheter via e-post. Nyhetsbreven skickas till våra medlemmar samt till dom som har tecknat sig för utskicken. Mycket nöje med läsningen!Kansliet har semester

Tiden går fort som vanligt! Snart är det midsommar och efter det har kansliet semester. Där är stängt från och med den 22 juni till och med den 19 juli. Koll av mailet kommer att ske lite då och då.
Ha en bra släktforskarsommar!


Stort intresse!

Fantastiskt så många medlemmar vi har fått på kort tid i vår nya Facebookgrupp Halländska SläktFrågor HSF! Vi hälsar alla medlemmar välkomna och hoppas på stort engagemang genom möjligheterna att göra egna inlägg, kommentera, diskutera, berömma, tipsa, få och ge hjälp i halländska släktfrågor!
Gruppen finns här: https://www.facebook.com/groups/269320440868184/ 
Välkommen att gå med om du inte redan har gjort det!


Släktforska i sommar!

Även om föreningslokalen inte är tillgänglig som tidigare hindrar det inte oss att släktforska i sommar. Glöm inte att utnyttja vår Medlemsportal. Har du inte redan skaffat inlogg så är det hög tid nu. Gratis för alla medlemmar i Hallands Släktforskarförening!

Får du problem? Passa då på att ställa frågor i Facebookgruppen Halländska SläktFrågor – gruppen där vi hjälper varandra! 

 


Forska och fika – men bara på hemmaplan

Som det ser ut nu dröjer det ännu ett tag innan vi kan börja ”Forska och fika” på måndagarna i föreningslokalen igen. När det blir aktuellt kommer vi naturligtvis att meddela detta via nyhetsbrev, hemsidan och Facebook. Gå på kurs i höst?

Ännu vet vi inte om det är möjligt att köra igång våra kurser i höst men vi ligger ändå i startgroparna. Höstens kursprogram finns både i det senaste numret av Hallandsfarares Information och på hemsidan. Välkommen att anmäla dig preliminärt – du binder inte upp dig för något nu.

Kontakta kansliet via e-post info@hallandsslaktforskare.se eller telefon 035-128272. 

 

I dessa coronatider har föreningen också börjat arbeta med att ta fram digitala erbjudanden om t ex föredrag, workshops, släktforskarhjälp med mera. Är du själv intresserad av att delta i digitala sammankomster? Inom vilket område i så fall? Välkommen med förslag till info@hallandsslaktforskare.se. Skriv gärna ”Förslag om digitala möten” i ämnesraden.Facebookgrupper

Du vet väl att Hallands Släktforskarförening finns på Facebook – gilla och följ oss där!
Vi har dels sidan Hallands Släktforskarförening för föreningsinformation och dels gruppen Halländska SläktFrågor HSF, där alla gruppmedlemmar har möjlighet att göra inlägg och kommentera.

Vi kan tipsa om att det finns fler Facebookgrupper med anknytning till halländsk släktforskning. ”Släktforskning Falkenberg & Varberg” och ”Halländska rötter” är ett par av dem.


Information från DIS-Syd:

Besök gärna hemsidan https://dissyd.se/ 
Där finns alla kurser och DIS-träffar inlagda i Skåne, Blekinge och Halland.
Som medlem i DIS Syd får man också deras nyhetsbrev.


Välkommen att besöka vår hemsida där du finner ingången till vår Medlemsportal, information om kurser, aktiviteter och mycket annat matnyttigt inom halländsk släktforskning!

Bli medlem i Hallands Släktforskarförening


Läs tidigare nyhetsbrev här! Nyhetsbrev


Hallands Släktforskarförening

telefon 035-12 82 72

info@hallandsslaktforskare.se

www.hallandsslaktforskare.se


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Hallands Släktforskarförening eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.