Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NY MEDLEMSUNDERSÖKNING PÅ GÅNG

Den 24 juni sänds det första utskicket av årets medlemsundersökning, Players 1st ut till dig som är medlem. Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där ca 360 svenska golfklubbar deltar. Players 1st är ett utmärkt verktyg för klubbens ledning att ta reda på vad du som medlem har för syn på verksamhet och anläggning. Resultatet ligger till stor del som grund för styrelse och klubblednings arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens framtid.

Undersökningen går ut via mejl vid två tillfällen, till hälften av våra medlemmar vid varje tillfälle. Första undersökningen skickas ut den 24 juni och den 26 augusti skickas den andra ut. I undersökningen ställs frågor om bland annat bana, klubbliv, service, träning och restaurang.

Ditt svar är viktigt
Då utvecklingen av klubben och vår verksamhet bygger på vad du som medlem vill är det viktigt att du svarar. Ju fler svar, desto bättre beslutsunderlag. Då undersökningen skickas från Players 1st, kan det fastna i SPAM-filter. Har du inte fått något mejl den 24 juni, titta i din ”skräppost” och se om mailet fastnat, annars kommer du med i den senare undersökningen den 26 augusti.

NU STARTAR TÄVLINGSVERKSAMHETEN

Öijared startar upp sin tävlingsverksamhet från och med 1 juli. Vi välkomnar först till årets Öijaredsvecka, 6-11 juli, som genomgått en del justeringar den senaste perioden. Anmälan ligger öppen för samtliga tävlingar.

Måndag - Flaggtävling med löpande start
Singeltävling, när era slag/poäng är förbrukade sätter ni ner flaggan. Den som når längst vinner.

Tisdag – Svensk Golf Garmin Tour 
Löpande startomgång på förmiddagen och eftermiddagen. 4-manna Scramble. 

Onsdag – Holmens Herr
Löpande startomgång förmiddagen och eftermiddagen. Singeltävling med Herr- och damklass.

Torsdag – Hjärtgolfen
Välgörenhetsgolf där startavgiften går till hjärtforskning. Greensome Damklass och Mixklass.

Fredag -  Öijared Resorts Sommartävling
Löpande start och mat. Fyrboll bästboll i två lika stora klasser.

Lördag – Putt-KM på Gamla banan
Vi utser Öijareds bästa puttare.

Öijared kommer att följa SGF:s och GGF:s rekommendationer och råd så att vi kan genomföra våra tävlingar på ett ur Covid-19 säkert sätt. Lokala tävlingsregler med hänsyn till rådande pandemi kommer att tas fram och gälla från och med 1 juli. Varmt välkommen till en rolig och säker golf på Öijared önskar tävlingssektionen.

ÖIJARED MATCHSPELSCUP

Nu kör vi snart igång med tävlandet igen och Öijared Matchspelscup löper över hela sommaren och spelas i fyra olika klasser. Singel med hcp, Singel Open, Foursome med hcp och Foursome Open. Första möjliga tävlingsdag är den 1 juli och anmälan ligger uppe och stänger för anmälan den 22 juni. Välkommen att spela match – den roligaste spelformen! Mer information och anmälan finner du i tävlingskalendern.

STÖTTA ÖIJAREDS JUNIORER

Du vet väl att du kan stötta klubbens junior- och elitverksamhet genom att köpa vår snygga bagbricka! Brickan kostar 300 kr och gäller som en lott i vårt kommande jullotteri i december. Har du redan en bricka kan du köpa en lott till lotteriet för 100 kr. Vinnaren i lotteriet vinner ett presentkort i golfshopen på 3000 kr. Du swishar enkelt in ditt bidrag till nr 123 033 67 68 och märker betalningen med ditt namn och golf-id så är du med i lottdragningen till jul. Tack för ditt bidrag!

VÄLKOMMEN ATT UTVECKLA DIN GOLF

Damdag med spel lördag 13 juni
Det finns fortfarande platser kvar, läs mer och anmäl dig här.

Vill du ta lektion i sommar? Eller gå en kurs?
Du hittar möjlighet att boka och våra kontaktuppgifter här.

Träning på Slätten
Ibland när vi har gruppträningar på Slätten kan vi reservera delar av övningsområdet. Du hittar vad som händer närmaste veckan under Banstatus/Greenfee på hemsidan.

APPEN MIN GOLF BOKNING

Ladda ner och synka bokningsappen Min Golf Bokning och scorekortsappen Golf GameBook i din mobil. Då kan du enkelt boka din rond i Min Golf Bokning, starta den i Golf GameBook och föra din score. I Golf GameBook kan du också följa dina vänner, dela innehåll och gå med i olika utmaningar. Kika här hur du synkar apparna.  Du vet väl om att du kan boka din golftid, ankomstregistera dig, betala din greenfee och föra din score i appen? 

VIASAT SPORT HAR BYTT NAMN

Den 1 juni bytte Viasat Golf namn till V Sport Golf. Nytt namn men samma förmåner. Ladda ner deras app och få reducerad greenfee.  

BO HOS OSS FÖR 495 KR/PERSON

Välkommen att bo hos oss på vårt hotell. Du som är fullvärdig medlem bor för 495 kr/natt inklusive frukost. Just nu gäller detta erbjudande för dig och hela ditt gäng som du bokar och i mån av plats. Hemestra hos oss på Öijared. 

facebooklinkedininstagramhomepage

Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.