Kedjebrev med senaste nytt. Problem att visa det? 
Se det i webbläsaren

Nyheter från Prodex direkt i din inkorg

Tisdag den 9 juni 2020

Många vet att vi säljer kedjor men vi har även ett stort utbud av plast och rullar. Behöver ni något av detta? Ring Prodex 026-25 08 08Sköt om er anläggning.

Låt det inte gå så här långt. Planera in era underhållsjobb nu! Än finns det luckor i vår montagekalender.


Tycker ni kvalité kostar, testa ett haveri! Prodex har rätt grejer för er.


Testa Prodex partnerskap - ett mer långsiktigt samarbete där vi skräddarsyr ett paket av tjänster för er unika produktionsmiljö. Passar kunder där vi redan lärt känna varandra i några projekt.

Kontakta oss för mer info. Det brukar löna sig.Vårt lager växer månad för månad och vi har mycket korta ledtider. Om vi trots allt inte skulle ha just den detalj som ni efterfrågar hemma. Kontakta oss. Vi finns här för er!


026-25 08 08
info@prodexab.se


Vi hoppas du vill fortsätta få nyheter från Prodex

Du får Prodex kedjebrev eftersom du är kund eller anställd hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Då du valt att inte avsluta prenumerationen utgår vi ifrån att du fortfarande vill ha nyheter från Prodex direkt i din inkorg även efter att de nya dataskyddsreglerna började gälla den 25 maj. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår externa integritetsinformation som du kan läsa här. Vill du avsluta din prenumereration på Prodex kedjebrev finns en länk att använda längre ner.


Ladda ner AUFTs och IWIS produktkatalog och broschyrer på vår webbplats

 

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepagelinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.