Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Update #3 2020 - Nyhetsbrev från CAD Studion

Fredagen den 25 september 2020


ARBETA SMARTARE MED BIM 360

BIM 360 är en unik enhetlig plattform som effektiviserar samtliga faser i ett byggprojekt. All data synkroniseras i realtid med den senaste versionen, och dina modeller kan enkelt visualiseras på din surfplatta.BLUEBEAM REVU 20 ÄR HÄR

Bluebeam Revu är den heltäckande digitala lösningen för arbetsflöden och samarbete som över 1 miljon design- och byggexperter världen över förlitar sig på. ​Revu erbjuder prisbelönt teknik för att skapa, redigera, göra markeringar och samarbeta i PDF-filer, utformad för arbetsflöden inom arkitektur-, ingenjörs- och byggbranschen.


CAD Studion erbjuder även anpassade utbildningar för att möta era behov i er vardag. Genom fokus på metodik vill vi stötta er i ert arbete utifrån era förutsättningar och er arbetsmiljö. Hör av er till oss om ni vill veta mer om möjligheterna med ett anpassat utbildningspaket.


Besök gärna vår hemsida eller följ oss i våra digitala kanaler.

homepagelinkedinyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.