Nyhetsbrev Juni

Hej kära Syvänner!

Vi som all annan E-handel har ökat kraftigt. Det är väldigt kul men det finns ju en gräns för vad man klarar. Vi har blivit tvugna att stänga ner 3 dygn i Maj. För att komma ikapp. Det blir ohållbart, till slut känns det som att man inte har koll. Det är ju naturligtvis inte bra, men det är bara Benny och jag som jobbar här. Vi kommer inte att anställa utan reglerar det med att stänga om det behövs. För att komma ikapp eller för att få lite ledigt. Vi jobbar i det närmaste varje dag.

Vi har haft svårt med leveranser från flera leverantörer. De har hållt stängt i många veckor. Men håller så smått på att öppna igen. Vi har fått delar av leveranser. Spetsresår tex som många väntat på kom i veckan, men inga svarta spetsresårer. Svart tillsammans med vitt är det vi säljer mest av. Vi hade också hoppats att vi skulle hinna få enfärgad resår till underkläder som blev väldigt populär. Likaså bomullsremmar nu till vi skickar nyhetsbrevet men så blev det inte. Men det kommer i veckan .


Vinnarna är utsedda läs mer här.

1.a pris 500:- presentkort Anna Hedenstedt

2.a pris 300:- presentkort Sofia Hilding

3.e pris 200:- presentkort Angelica Andersson

Kundernas favorit 500:- presentkort Anna Hedenstedt

Av de 70 som röstade på Anna var 48st kunder hos oss. Bland dem har vi lottat ut ett presentkort på 200:- Vi fick hjälp med dragningen av Lina och Selma.

Vi säger Grattis till alla vinnare och tack till alla som deltagit och röstat.


Månadsvaran i maj  tog inte slut. SKÖNT! Du som missat måttbanden vi har lite kvar. De ligger kvar med månadspris ett tag till.

Under sommaren brukar vi slå ihop Juni, Juli och Augusti till en Sommarens vara. De här vet vi är efterlängtade. Vi hade dem som månadsvara i februari, det tog slut på några dagar. Vi fick inte full leverans men ganska mycket.

(ord. pris 119:-)Sommarens vara 50st Miniclips 79:-

Tiden har varit knapp att leta nya varor men lite nytt finns

- Fingerskydd vid strykning  -Dekorativa fjärilar/spännen -Hjärtlås i guldfärg  -15mm glasklart siliconband                -10mm magnetlås -2 spetsresårer - 1,6mm passpoalstomme -Tunna långa handsynålar länkar finns på startsidan.


Som jag brukar, lite om oss själva också

Jag har inte träffat mina fina barn och barnbarn på jättelänge. Vi har väl haft tankar om att ses ute, vi får se hur det blir. Längtar så efter att det ska bli som vanligt igen. Återkommer till en bild före. 4 generationer samlas hemma i vårt kök för att vara med när barnen målar.


Måste visa att lilla  Nora växer och frodas.

Lika snygg dubbelkhaka som mormors.


Just nu har vi tre saker på gång här hemma. två riktiga "geggor" och en väldigt positiv. Börjar med det positiva. Vi har ju en gammal båt som vi försöket tillbringa så mycket tid i på sommaren som vi kan. Sjön är så avkopplande.

Säger bara det Tågtvätt, skrovet på vår båt ser nytt ut.

Det bästa av allt. Vår båt ligger just nu i Oxelösund för att få en ny motor. Vi har bestämt oss för att satsa på en ny miljövänligare 4-takts motor. Det känns så bra.


Sen till "Gegga" nr. 1 som snart får en lösning. Vi har på baksidan två jättestora björkar som som från början nog bara varit en björk. Precis där de delar sig har i alla år en liten rönn växt. Rönnen lever men björkarna torkade förrförra torrsommaren. De måste tas ner innan de ramlar av sig själva. Med risk att de skadar våra byggnader. Vi har fått tag på en kranbil som kommer att plocka ner träden bit för bit. Såga ner dem hade varit väldigt vanskligt. Återkommer med rapport.


"Gegga" nr. 2 som också  verkar få en lösning. Ni som följer mina nyhetsbrev vet att vi i somras bytte ytterdörr. Den dörren håller inte måttet, man kan skrapa bort färgen på utsidan med nageln.

Efter mycket om och men har vi fått en ny dörr. Att byta hela dörren med karm igen innebär att vi behöver en snickare, en plåtslagare och en låssmed. Planen nu är att lyfta ur den nya dörren ur sin karm och lyfta den på plats i karmen som sitter i vårt hus. Då behöver vi "bara" lossa övre plåten, det tror Benny att han kan klara själv. Sen har killen som skall skifta lås lovat att hjälpa till att lyfta dörren på plats. Hoppas verkligen att det löser sig.


Till sist

En bukett liljekonvaljer till alla mammor på mors dag. Särskilt till mammor som inte kan träffa sina barn. <3 <3 <3

 

stor kram från Bibbi