Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Måndag 1 juni 2020

Nyhetsbrev

 

Corona har gett oss många insikter när det gäller vår sårbarhet både privat och i affärslivet. Vi har bland annat fått ändra vårt sätt att röra oss bland andra människor. På Rebnis har vi lagt mycket fokus på hur vi kan hjälpa till för att du som kund på bästa sätt ska kunna skydda dig och dina anställda och ändå bedriva din verksamhet.

 • Vi har tagit fram en modul i Rebnis Online, Hämtmat som är gratis under 2020, för restauranger som vill ge sina kunder en möjlighet att boka via nätet för avhämning eller utkörning.
 • Vi har självbetjäning i både Rebnis Kassa och i Rebnis Jupiter för att gästen själv ska kunna boka, beställa, checka in, betala etc. 
 • Vi hjälper till med installationer och utbildningar fjärrledes för att undvika resor och onödiga kontakter.

Ovanstående tjänster/produkter ser vi som en effektivisering även efter Coronakrisen. Är du intresserad av att få veta mer tar du kontakt med sales@rebnis.se

Vill återigen påminna om att du som har bytt kassasystem från Callisto till Rebnis Kassa: Glöm inte att registrera ditt nya kassaregister hos Skatteverket. Hur du gör detta kan du läsa om i vårt Kundforum som du når via vår hemsida. 

 

Bokning av tider

På vår egen bokningssida kan du själv gå in och boka en tid som passar dig. Där bokar du uppdatering av Rebnis system (gratis under ordinarie supporttid), experthjälp och utbildning. Vi har även valt att lägga vår webbshop i vårt Rebnis Online för att du som kund enkelt ska hitta allt på samma ställe. Observera att du inte behöver skapa ett konto för att boka en tid eller handla ur webbshopen.

 


Rebnis Online

Utveckling av vårt nya bokningssystem sker löpande med nya funktioner mer eller mindre varje vecka. För att ge tips om hur systemet kan användas har vi lagt upp ett antal demosidor, se bilden ovan. Hur man lägger upp respektive sida får man hjälp med i vårt kundforum som man kommer till genom att trycka på den länk som passar bäst. Vi jobbar ständigt med att förenkla flödet för att det ska bli lätt att administrera sin bokningssida. 

Några av de funktioner som kommit till på senare:

 • Förskottsbetalning via Ecster, Handelsbankens helägda dotterbolag. 
 • Hyra ut på fasta dagar med variationer. Ex söndag-söndag/torsdag-söndag.
 • Webbshop - perfekt även för presentkort
 • I webbshop och i modulen Hämtmat finns nu även leveransadress
 • Bordsbokning - passar för fasta möbleringar

Inom kort kommer vi att släppa Tilläggsprodukter. Vi tänker oss här att om jag bokar en cykel så ska jag bli erbjuden att även boka en hjälm och kanske en ryggsäck med picknickmat? Fantasin är det enda som kan sätta stopp för hur Rebnis Online ska kunna användas.

Rebnis Online kommer att kunna väljas utifrån funktioner och hur många objekt man lägger upp. Vi kommer att se över bedömningen av antalet objekt så att priset inte sticker iväg pga många "småsaker". Du betalar helt enkelt för det du behöver för din verksamhet. T o m 31/8-20 är priset enhetligt satt till 200 kronor/månad.

Prova gärna! De 10 första dagarna är gratis. Vi har ingen bindningstid.

  


Tips på fler av våra produkter

 • Självbetjäning i Rebnis Jupiter - gästen kan själv sköta sin incheckning. I tillägget får man även med bokning och betalning.
 • Självbetjäning i Rebnis Kassa - Kunden väljer maträtt och betalar.
 • Städrappen - smidig städrapportering i realtid, kan nås via surfplatta, mobil eller dator. Visar status i realtid i Jupiter i receptionen.
 • Dynamiska priser i Rebnis Jupiter - funktion för att enkelt kunna ändra priser på en eller flera prislistor samtidigt. Funktionen är tänkt för att snabbt kunna marknadsanpassa sina priser beroende på tillgång, efterfrågan och rådande priser i området.

 

Vi på Rebnis värnar om miljö och människa och köper därför vårt papper för kvitto- och  bongskrivare från Rollco Nordic. Fr o m januari 2020 är det förbjudet att använda Bisfenol A i papperet. I de rullar Rollco levererar till oss finns det inga fenoler alls! 

 

Rollco Nordicas kvittorullar termo och kvittorullar utan termo (för köksskrivare) hittar ni i vår webbshop på vår hemsida.

 

Besök oss på rebnis.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.