Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

VI GÖR DET BÄSTA AV DET VÄRSTA

Att Covid-19 har fått konsekvenser för i stort sett varenda människa på vår planet är något de flesta är väl medvetna om vid det här laget. Här på Öijared kämpar vi på med att finna nya möjligheter för att hålla verksamheten levande på alla plan, mer om våra erbjudanden finner du längst ner på sidan.

Glädjande är att det spelas enormt mycket golf. 54% fler spelade ronder i Sverige till och med den 8 maj jämfört med förra året och vi ser en tillströmning av golfare som vi inte sett på flera år. Vi har välkomnat över 120 personer till shopens nybörjarkurser och många av dem är nu i full gång med sina fadderronder. Totalt har vi hittills registrerat 386 nya medlemmar i år varav 93 kvinnor. Totala antalet nya juniorer är 109 stycken. ÖiGK´s satsning på juniorbussen har också slagit väl ut och till dagens datum har vi totalt transporterat 55 juniorer från Floda till Öijared sedan den 1 april.

Vi är tacksamma för ditt tålamod som medlem och vi uppskattar att så många som möjligt själva bokar och ankomstanmäler sig via dator och telefon.

NY MEDLEM? VÄLKOMMEN PÅ INFORMATIONSMÖTE

Vi vill hälsa dig som är ny medlem på Öijared varmt välkommen på informationsmöte för nya medlemmar. Vårt nästa tillfälle är tisdag den 2 juni kl. 18.30-20.00 i vår golfstudio. Ni träffar Sandra Taranger Eberstein och Lars Brydolf som båda arbetar i ledande roller på anläggningen. Under kvällen bjuder vi på kaffe och kanelbulle. Anmäl dig här till tisdag 2 juni 

SKÖTSEL AV BUNKRAR

Du som spelare har en skyldighet att återställa bunkern innan du lämnar den. Om du inte vill ta i krattan under rådande omständigheter så går det bra att släta till sanden med hjälp av foten med ett relativt gott resultat. Ett ännu bättre sätt är naturligtvis att du har med dig handskar som du tar på dig när du använder krattan och krattar precis som vanligt. Tack för visad hänsyn! 

KIKA GÄRNA PÅ SVENSKA GOLFFÖRBUNDETS FILMER

KURSPLATSER KVAR - ÖIJARED GOLF ACADEMY

Bli Bättre 
Gruppträning för dig som behöver lite repetition på grunderna i de olika grundslagen, till en billig penning.
Nu på söndag den 31 maj, välj mellan Pitch och/eller Bunker.

Frukostklubben
För dig som behöver utveckla de mentala bitarna kring spelet. 
Morgonstund har guld i mun och en bra start på dagen! Onsdagsmorgnar kl. 07.00-09.00 jobbar Pia kring olika teman i spelet. Läs mer och anmäl dig här. Du anmäler dig till varje onsdag du vill vara med.

Damdag lördag 13 juni
Nyinsatt damdag med spel och träning kl. 8.30-15.00. Det finns möjlighet till frukost på plats kl. 08.00 för de som vill. Läs mer och anmäl dig här

På gång- Nybörjarkurser
Fortsatt stort intresse på nybörjarkurser gör att vi skapar nya möjligheter allteftersom. Kolla på vår hemsida eller kontakta oss på tel. 0302-373 20 för senaste aktuell info. Välkommen till golfen och Öijared!

BOKA EN KOSTNADSFRI MOBILITETSANALYS

Varje tisdag finns Coach Berg i vårt gym för att hjälpa dig. Nu finns möjligheten att boka en kostnadsfri TE3 mobilitetSanalys hos oss på Öijared den 11 juni kl. 15.00-19.00 samt 14 juni kl. 10.00-16.00. Kroppens rörlighet påverkar många aspekter av vårt liv som sömn, återhämtning, mental hälsa, välbefinnande och sportprestationer. Genom att investera i din rörlighet investerar du i en bättre livskvalitet. TE3 Mobilitetsanalys är ett enkelt och snabbt sätt att mäta kroppsrörlighet med data. 

För bokning eller frågor kontakta Christian direkt på 0704-686768 eller christian@coachberg.se. Läs mer på coachberg.se

TVÅ POPULÄRA GOLFAPPAR I SAMARBETE

Ladda ner och synka bokningsappen Min Golf Bokning och scorekortsappen Golf GameBook i din mobil. Då kan du enkelt boka din rond i Min Golf Bokning, starta den i Golf GameBook och föra din score. I Golf GameBook kan du också följa dina vänner, dela innehåll och gå med i olika utmaningar. Kika här hur du synkar apparna.

GRATIS GULDMEDLEMSKAP FÖR JUNIORER

Genom Golf GameBook Junior Program får alla juniorer 13–21 år gratis guldmedlemskap om de synkar Golf GameBook med Min Golf Bokning. Det gör appen reklamfri och ger bland annat tillgång till avancerad statistik. Läs mer här.

Mors dag

MORS DAG

Fira mor hos oss 31 maj
kl. 17.30
Grill med vårens primörer, tårta och kaffe
295 kr/person
150 kr/barn 5-12 år

LONGSTAY

Boka din semestervecka hos oss. Njut av god mat, golf, vandring, skön sömn i stora luftiga rum och Öijared Bad och Bastu med närheten till storstaden.
Från 550 kr/person/dygn

BANKALAS

Den absoluta drömplatsen för födelsedagsfesten. Umgås utomhus, spela på vår Multibana, ät gott och bada. Ett äventyr för stora som små.
Från 175 kr/barn

facebooklinkedininstagramhomepage

Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.