Kedjebrev med senaste nytt. Problem att visa det? 
Se det i webbläsaren

Nyheter från Prodex direkt i din inkorg

Måndag den 25 maj 2020

Tiden går fort när man har roligt. Och det har vi på Prodex! Vi har hunnit fylla 3 år samt installerat oss i nya lokaler senaste månaden.

Vi behövde ett större lager för att hinna med vår ökande efterfrågan samt kunna göra mer jobb på vår egna verkstad. 3 år har gått sen vi startade. STORT tack till alla gamla och nya kunder som ger oss detta förtroende.


Glöm ej att vi säljer tyska kvalitétsrullar. Ring oss så hjälper vi er! 026-25 08 08


Vi är i full gång med besiktningar och montage. Hör av er så planerar vi in en kontroll av er anläggning.

Tycker ni kvalité kostar, testa ett haveri! Prodex har rätt grejer för er.

 

Viktig information från Prodex Kedjor till alla kunder.

 

Som alla vet är hela världen i kaos just nu med det hemska Covid-19 som härjar fritt, därför vill vi informera det vi redan nu ser som problem som kan uppstå för er kunder inför era revisioner.

Våra Tyska leverantörer har flaggat för att de redan nu ser problem med att få fram material till kedjor, och kedjehjul. Det som idag ligger på 5-6 veckors leveranstid kan inom kort bli 10-20 veckors leveranstider, ingen vet vad detta med Covid-19 tar vägen.

Vi vill därför påminna er alla att tänka på att planera era inköp av kedjor, kedjehjul, slitskenor, m.m. i mycket god tid. Vi ser även att de som vill anlita oss för montage redan nu bokar upp montörer och även där kan det bli problem om smittan slår till så som ”alla experter” förutspår. Tyvärr kan ingen med säkerhet sia in i vad detta kan sluta men en sak vet vi, när allt återgår till det normala så kommer de som varit förutseende att ha ett försprång framför de som inte hann med att reparera inför ”nystarten”.

Många av er kunder får inte ta emot besök just nu i rådande tider p.g.a. smittorisken och det har vi full förståelse för. Vi på Prodex Kedjor tar vårt ansvar när det gäller smittspridning, så när vi hjälper kunder att besikta deras kedjetransportörer så gör vi det på egen hand där kunden så önskar eller som många vill, vi håller oss på säkert avstånd från varandra när kunden är med ute vid transportörerna, tar inte i hand när vi hälsar t.ex.

Vi har många montörer ute på montage redan nu och de har strikta regler hur de skall agera gentemot er kunder, de ”klampar” inte in på kontoren utan vi planerar så att eventuella besökskort hämtas t.ex. vid ”grind 1” i en påse, arbetsledaren håller telefonkontakt med er kontaktperson och vi byter om och äter på anvisade platser, ofta vid en tillfällig labbe som kunden tillhandahåller.

När vi behöver något från förråd eller liknande så ringer vi till den ansvarige som ser till att ställa ut sakerna på plats, det har fungerat otroligt bra hittills och kunderna har verkligen berömt oss för att jobben flyter på i snabb takt även under dessa förhållanden.

Med sunt förnuft och logiskt tänkande så kommer vi alla att ta oss stärkta ur denna oförutsedda kris, det är vår ambition och övertygelse.

 

Prodex AB Policy Covid-19

Prodex arbetar systematiskt för att förebygga spridning av Covid-19 (Corona) i samhället. Genom nedanstående åtgärder bidrar vi till fördröjd smittspridning såväl internt som när vi besöker våra kunder. Vi följer händelse­utvecklingen noga och håller vår policy uppdaterad utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Samtliga anställda och underentreprenörer som arbetar under Prodex är informerade om detta.

 

1. Stanna hemma när du är sjuk

Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du försöka låta bli att träffa andra människor. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Det är viktigt att inte riskera att smitta andra. Vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan du går till jobbet.

2. Tvätta händerna ofta

Smittämnen fastnar lätt på händer. De sprids vidare när du tar någon i hand. Tvätta därför händerna ofta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder.

Tvätta alltid händerna när du kommer hem eller när du kommer till ditt arbete efter att ha varit ute, före måltid, vid mathantering och efter ett toalettbesök.

Handsprit med minst 60% alkohol kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.

3. Hosta och nys i armvecket

När du hostar och nyser sprids små, små droppar som innehåller smittämnen. Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer. Släng alltid pappersnäsduken i en papperskorg och tvätta händerna efteråt.

4. Undvik att röra ögon, näsa och mun

Smitta sprids genom slemhinnor i ögon, näsa och mun. En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ögon, näsa och mun. Ett tips är att använda handskar eftersom man sällan rör vid ögon, näsa och mun när man har handskar på sig.

5. Var extra uppmärksam på symptom efter resa

Enligt Folkhälsomyndighetens senaste uppdatering kl 18:23 den 24 mars 2020 kan du gå till jobbet som vanligt om du känner dig frisk efter en resa. Prodex följer Folkhälsomyndighetens rekommendation vilket innebär att du kan gå till jobbet så länge du känner dig frisk, oavsett vilket land eller vilken region du besökt. Däremot bör du vara extra uppmärksam på symptom och framförallt är det viktigt att du stannar hemma om du känner dig sjuk.

6. Respektera kundens lokala Covid-19-policy

Verksamheter som du besöker i tjänsten kan ha egna bestämmelser till följd av Covid-19. Dessa kan förändras snabbt. Ta därför alltid reda på vad som gäller hos kunden just nu och var noga med att följa deras policy inför och under besök i deras lokaler/på deras område.

Övrigt
Denna version är uppdaterad 2020-03-25 kl 13:00

 

 


Testa Prodex partnerskap - ett mer långsiktigt samarbete där vi skräddarsyr ett paket av tjänster för er unika produktionsmiljö. Passar kunder där vi redan lärt känna varandra i några projekt.

Kontakta oss för mer info. Det brukar löna sig.Vårt lager växer månad för månad och vi har mycket korta ledtider. Om vi trots allt inte skulle ha just den detalj som ni efterfrågar hemma. Kontakta oss. Vi finns här för er!


026-25 08 08
info@prodexab.se


Vi hoppas du vill fortsätta få nyheter från Prodex

Du får Prodex kedjebrev eftersom du är kund eller anställd hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Då du valt att inte avsluta prenumerationen utgår vi ifrån att du fortfarande vill ha nyheter från Prodex direkt i din inkorg även efter att de nya dataskyddsreglerna började gälla den 25 maj. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår externa integritetsinformation som du kan läsa här. Vill du avsluta din prenumereration på Prodex kedjebrev finns en länk att använda längre ner.


Ladda ner AUFTs och IWIS produktkatalog och broschyrer på vår webbplats

 

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepagelinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du själv valt att prenumerera. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.