Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in the browser

 
 
 
 

Upplagt för en riktigt rolig sommaravslutning innan semestern!

 
 
 

TÄNK ROLIGT, TÄNK LOKALT!

 
 

2020

Detta året har inte sett ut som något annat. Väldigt mycket har blivit framställt, många har varit permiterade och vardagen ser fortfarnade mycket annorlunda ut. Snart stundar semestern och visst är det dags att fira in den med något riktigt roligt. 

TÄNK ROLIGT, TÄNK LOKALT! / Linus

 
FacebookInstagram
 

Kom hem till Boda Borg! 

Hitta på något riktigt roligt med medarbetarna innan semestern. En sommaravslutning som alla minns. Visst låter det som en god idé. Därför kära näringsliv så hälsar vi er hjärtligt välkomna hem till Boda Borg Sävsjö. Här får ni glädje, 2 timmars aktivitet i vår borg av teambuilding, ni får tävling och härliga baguetter.

Vi har gjort ett kostnadseffektivt pris för att vi vill möta så många av er som möjligt. Ring och boka ert datum nu. 

Erbjudandet innehåller 2 tim aktivitet, glädje, tävling och baguette för 250 kr/person inkl. moms   (ex dryck)

Vi serverar öl, vin, cider och läsk

 

NI VET KÄNSLAN

DET MAN UPPLEVER TILLSAMMANS DET...?

Se filmen så får du svaret.

 

 

Vem i ert gäng klarar NYA questen först?

-Svarta Länken-

Vår helt nya quest står färdig och hade premiär tidigare i vår. En ny miljö som kräver nogranhet, klurighet och koncentration som lockar till mycket skratt. 

 

Försvarsutbildarna

Vi är jätteglada att försvarsutbildarna hade sin teambuilding hos oss tidigare i vår. Vi vet att försvaret är bra på teambuildigt, så när dom väljer Boda Borg Sävsjö gör det oss lite extra stolta.

 

Talang i Borgen!

Vi fick besök av en riktig talang i Borgen under början på året. Talangfinalisten Gustav Wigelius tog med sig sitt kompisgäng och briljerade i våra questar. Det blev mycket skratt och många roliga minnen. Nu kan du se deras besök på Gustavs Youtube kanal. 

Klicka på bilden.

 

SOMMAR=GLASS! 

Nu laddar vi för en riktig hemester sommar på Boda Borg Sävsjö. Vi har rullat fram våra glassfrysar och fyllt dem med nyheter. Sommaren kan komma. Vi ses i sommar!