Information från Co-Grow. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nu på fredag lanserar vi nya Co-Grow – välkommen att fira med oss!

Vi öppnar upp portarna till tidernas festligaste digitala lansering den 22 maj kl. 16.00–16.30 på Biologiska mångfaldens dag. Var med och fira att Co-Grow denna dag har fått en ny snygg karta och funktion för annonsering – med nya Co-Grow lär vi känna varandra redan på webben. 

Allt detta händer på vår lanseringsfest: 

  • Co-Grows grundare snabbspolar resan med Co-Grow, från starten 2016 tills idag. Du får en inblick i vad som händer bakom kulisserna. 
  • Du får träffa vår kära användare Maj Björk från Leksand som har varit en av våra testare under utvecklingsarbetet. 
  • Vi som söker odlingsyta eller har en trädgård att dela hjälps åt med att lägga till egna annonser. 
  • Istället för att klippa ett band gör vi något annat festligt – vad det är får du se.
  • Passa på att ställa era frågor till gänget bakom Co-Grow. Du kan antingen skriva en kommentar på Facebook eller vara med live på Zoom. 

Zoom: https://slu-se.zoom.us/j/63292096820

Anmälan krävs inte, det är bara att dyka upp på Zoom eller följa livesändningen på vår Facebooksida. Om du använder Zoom för första gången blir du ombedd att ladda ner programmet när du klickar på länken ovan. Det är gratis. Från kl. 15.45 finns vi på Zoom för att hjälpa alla med att komma igång.

Lanseringsfesten spelas in, så med ditt deltagande samtycker du till det.

Vi ser fram emot att fira med dig! Gå till eventet på Facebook


Testversionen av kartan.
Testversionen av kartan.

Du måste lägga till dig själv på kartan igen

När nya webben lanseras flyttas inga användare över dit automatiskt. Du måste därför då själv gå in på den nya och lägga till dig för att komma med på kartan igen. Observera att detta först blir möjligt när vi lanserar nu på fredag den 22 maj.

Vi har gjort vårt bästa för att de nya funktionerna ska vara enkla att använda och de har testats av både äldre och yngre. Du kommer att kunna skapa profiler och lägga till annonser, både som enskild person och som grupp. Dessutom får vi en ny karta med alla adresser.


Webbinarieserie med fantastiska gäster

I Co-Grows nya webbinarieserie Dela Odlingsglädje får du möta människor som driver spännande odlingsprojekt. 

Två av Sveriges främsta trädgårdsrådgivare

  • 25 maj kl. 18.00–19.00

Först ut gästas vi av två av Sveriges främsta trädgårdsrådgivare från FOR Fritidsodlingens Riksorganisation. Passa på att ställa dina frågor. Särskilt pratar vi om biologisk mångfald och direktsådd. Kolla in eventet på Facebook 

Stadsbruk, Odla ihop och Växjö kommun

  • 8 juni kl. 15.00–16.30

Våra gäster i det andra webbinariet delar alla ett stort intresse för urban odling. De kan berätta både om en magisk permakulturträdgård, ett entreprenöriellt inkubatorprogram och en lysande odlingsstrategi. Kolla in eventet på Facebook

Vill du inte få information från Co-Grow? Klicka här

Sent with Get a Newsletter