Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

CUNE (Compañia Vinicola del Norte de España) är Riojas näst äldsta vinhus, etablerat 1879 av bröderna Asua. Cune blev snabbt populärt som varumärke då spanjorerna tyckte det var svårt att uttala firmans hela namn, sedan dess har varumärket nästan byggts upp av sig själv.

Cune har sitt säte i Rioja Alta, vid byn Haro.
Cune har en av Spaniens äldsta samlingar med Riojaviner och är fortfarande familjeägt. Cune är känd för sina Imperial viner som har haft stor framgång i över 50 år och blivit utsedd till Spaniens bästa vin av internationella vinskribenter.


Musten har jäst både på ekfat och rostfria ståltankar. Vinet har lagrats två år på franska- och amerikanska ekfat och minst ytterligare tre år på flaska.

Vinet har en kryddig, lätt utvecklad och nyanserad smak med stor fatkaraktär. Vinet har inslag av plommon, körsbär, choklad, vanilj och dill. Serveras gärna vid 14-16°C till rätter av mörkt kött.

Ratings:

97 Tim Atkin points / 95 Gourmets Guide points / 95 R. Parker Wine Advocate points / 95 Decanter points - Gold Medal / 94 Vinous points / 94 James Suckling points / 93 Peñín Guide points


Framställs av Tempranillo och Graciano. Vinet mognar 12 månader på amerikanska ekfat.

Klar körsbärsfärg, tydliga aromer av röda bär, mogen frukt och cederträ. Ett mjukt och fylligt vin med mogna tanniner, frisk syra och inslag av örtkryddor, mörka bär och ekfat. Ett perfekt vin att ha till kötträtter, BBQ och ostar.


Sierra Nevada's Hazy Little Thing blev en sådan succé att de bestämde sig för att lansera en hel "Hazy" serie. Öl nr.2 i denna serie blev en session variant på sköna 4,6%, perfekt för allt från utflykten till husvagnen.

Beställs om 12st burk

"We wanted to share this brewery-only treat with you, so we present the Session Edition of our Hazy Little Thing IPA. We toned down it's ABV whilst keeping the hop volume high-unfiltered, unprocessed flavor, straight from the tanks and into the can."  


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj 2019, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

---

Skicka vidare till en kollega

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar. 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.