Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Rönninge tennisklubb
nyhetsbrev maj 2020


Terminens sista dag är 23 maj. Sedan kör vi några veckor med Sommartennis och After work för att sedan avsluta med ungdomslägret vecka 26. Eftersom det inte blir någon terminsavslutning i år så firas eleverna av på sista träningspasset.

Glöm inte att meddela ev förändrigar till hösten. Planering pågår!

Höstterminen startar upp 24 augusti.

Det blev en annorlunda termin...

Trots det rådande läget i samhället med Covid19 och alla försiktighetsåtgärder så har vi lyckats hålla hallen öppen och det mesta av verksamheten igång. Det är vi oerhört glada över. Tack för att ni har respekterat och accepterat läget. 

Tack till Lasse  som fixat alla handsprit som finns både i tennishallen och på utebanorna!


Vår nya bollvägg

Under våren har vi fått en ny tenniskompis till hallen! Denna köptes in för pengarna vi fick till "Årets hundraåring" från Stockholms historiska idrottsförening. Återigen, tack för detta!

Under våren har vi haft olika matchspelskvällar för olika juniorgrupper och damer. Vi har också haft några lunchtennisspel.


Webbansvarig sökes!

Niklas som har hjälpt Rönninge tennisklubb i många år med webbplats och bokningssystem flyttar söderöver varför vi nu söker vi en ersättare. Är du intresserad av ny teknik, webb och design? Och tycker om att publicera text, bild och film för webben? Då är du den person som vi söker! 

Arbetsuppgifterna handlar om att löpande uppdatera vår hemsida med nyheter och aktuell information, men också att administrera vårt bokningssystem MyCourt och skicka ut medlemsinformation när så behövs. Vi uppskattar arbetsinsatsen till ca 1-2 timmar i veckan. Tycker du själv om att skriva texter, fotografera, göra filmer, m.m. innehåll i våra kommunikationskanaler är det mer än välkommet. Hos oss får du fria händer att utveckla ronningetk.se m.fl. kanaler! Som person är du kreativ, hjälpsam och kommer gärna med nya idéer. Uppdraget är ideellt och du kommer att ha ett nära samarbete med oss övriga som är engagerade Rönninge Tennisklubb. 

Vi vill gärna att du börjar med en gång så välkommen att slå en signal eller skicka in en intresseanmälan till vår ordförande Kristina Bjureklev Netzell, ordforande@ronningetk.se, tfn: 0762-916410 så snart du kan! 


Passa på att spela mycket tennis i sommar och köp gärna sommarkortet! Det finns också möjlighet att köpa ett kombokort som man kan använda till att spela inomhus. Information finns på hemsidan!

Sociala medier

Följ gärna RTK på Instagram och Facebook. Här försöker vi lite lättsamt spegla verksamheten och alla är välkomna att bidra med bilder och inlägg. Skicka gärna bilder till adressen dela@ronningetk.se

Facebook: Rönninge tennisklubb

Instagram: RTKtennis


Hoppas ni alla får en härlig tennissommar!

Stort tack till alla tränare, Lasse, Mira och alla andra som bidrar till att hålla igång vår klubb. Ett särskilt tack till Niklas Sylvander som lämnar regionen och klubben. Tack för alla timmar du har lagt ner på hemsidan och alla annan administration! 


Glöm inte koden!

För att komma in i tennishallen behöver du ha med dig din kod (se i Mycourt eller i tidigare mail). Koden till utebanorna finns också i mail som du får vid bokning.

Gäller inte när tennisskolan är igång, men övriga tider. 

 

Viktigt att också ha med sig kontaktstidskoden eller enskild bokningskod (inte samma som din medlemskod) för att tända belysningen på din bokade bana! Läs mer här!

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepageinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Rönninge tennisklubb eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter