BAMSESBOLLAR.SE

Allt du INTE behöver och lite till!

 

Förboka

LUCKY DOGGY

 

Nyheter och förbokningar!

Nu var det dags att förbeställa de Lucky Doggy hundar vi ej har i lager. Beställ senast den 10 maj för leverans om ca tre veckor. Det går även bra att förbeställa samtliga kläder som finns i sortimentet samt Rottweilerdockan Bax som vi nu har kampanjpris på! Kolla in allt fint som finns genom att klicka på knappen nedan. Kolla även in våra nyheter längre ner i nyhetsbrevet! Hjärtligt välkomna för shopping =)

 

Nya väggklockor

Nu har vi en ny design på våra fina väggklockor. Den kallas för Wood och vill man hellre få hunden målad i färg så går det också bra. Vi har även lagt ut fler av de otroligt vackra målade klockorna samt bordsklockorna. Hittar du inte din ras och vill beställa så maila oss. Läs mer om klockorna och beställ här: 

 
 

Nya mjukisdjur

Nu har vi ett helt gäng med nyheter från våra mjukisdjursleverantörer! Dels nya hundar - afghanhund, rottweiler, welsh corgi pembroke, fransk bulldogg, westie men också ett helt gäng med andra djur och fantasidjur. Ta en titt på alla våra helmysiga mjukisdjur här:

 
 

Nya p-skivor

Nu finns det även p-skivor med bearded collie samt russkaya tsvetnaya bolonka (bilden) i webbutiken! Sedan tidigare har vi även ett stort gäng raser representerade och fler kommer. Kolla in alla som finns här: 

 
 
 

Mugg metallic - 6 olika färger

Har ni sett våra nya metallic muggar? Superfina muggar i sex olika färger. Välj mellan mängder av olika siluettmotiv. Läs mer och beställ här: