Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

ÄLVDALEN BACKYARD ULTRA

Den 30/4 tog vi Sweden Runners beslutet att ställa in Älvdalen Backyard Ultra 2020. Ett väldigt svårt och tufft beslut att ta när ÄBU är en fest man sett fram  emot nu i snart ett helt år. Men vi blickar framåt och vi kommer att göra allt för att försöka skapa en fest lördagen den 13 juni även om den festen kommer att ske på olika ställen runtom i vårt land.

OBS: LÄS GENOM HELA MAILET SÅ NI INTE MISSAR VIKTIG INFORMATION

För Sweden Runners som verksamhet så är det en jättesmäll att ställa in dom lopp vi arrangerar. Hela verksamheten bygger på dessa lopp och utan dessa lopp så kan vi omöjligtvis driva Sweden Runners. Vi försöker nu göra det bästa utav situationen och vi kommer tex att köra ett virtuellt Sweden Runners Backyard Ultra lördagen den 13 juni m.m. Mer information om detta längre ner.

Vi har beslutat oss för att inte flytta fram Älvdalen Backyard Ultra. Varför?

Då många arrangörer idag får ställa in sina lopp och fler och fler flyttar fram sina lopp till senare i år så har detta en MYCKET stor påverkan på de arrangörer som sedan tidigare har inplanerade arrangemang som inte är utsålda och ju fler arrangörer som flyttar sina lopp ju mer skada gör det för de arrangörer som kämpar med att sälja ut sina höst lopp.

VI VET hur mycket jobb det ligger bakom ett evenemang och vi vill inte vara orsaken till att andra arrangörer blir lidande, i dessa tider om något ska vi alla stötta varandra på bästa sätt och inte bara se om sitt eget.

Vi lider med alla er deltagare, vi lider med andra arrangörer i samma sits som oss och vi kämpar på själv.

Du har nu ett viktigt val att göra

Dom val du som anmäld nu får är baserade på en mängd olika faktorer. Och det är val som gör att Sweden Runners har en chans att överleva detta året och för att vi ska kunna fortsätta att erbjuda löpträning och lopp runtom i Sverige.

Vår förhoppning och önskan är att du väljer alternativ 1 som vi har lagt ner väldigt mycket arbete på för att få ihop. Väljer du alternativ 1 så är chansen större att vi fortsatt kan arrangera folkfesten Älvdalen Backyard Ultra dom kommande åren.

Mellan den 7-15 maj har du som anmäld till ÄBU 2020 möjlighet att välja mellan två val:

Alt 1. Skänk din startplats och bidra till Sweden Runners överlevnad samt ta del av allt eller delar av det som ingår i detta val. Se punktlista som visar vad som ingår
- Totalt värde på alternativ 1: 1170 - 1200 kr

  • Fri startplats till Sweden Runners Backyard Ultra Virtual Edition den 13 juni
  • Säkrad startplats till egen bekostnad till Älvdalen Backyard Ultra 2021 vid unikt försläpp av startplatser bara för er.
  • Gratis t-shirt special edition för Sweden Runners Backyard Ultra. Se bild nedan
  • Fri startplats till samtliga lopp i TRS Virtual Series under juni månad
  • Engångs special erbjudande bara för er med 30% rabatt på helt nya modellen Hoka Clifton 7 eller Hoka Bondi 7 som släpps i sommar. Eller har du möjlighet att välja Hoka Speedgoat 4 med en helt ny färg som också släpps i sommar. Mer info och bilder nedan.

 

Alt 2. Välj detta alternativ om du önskar 50% återbetalning på din startplats

 

Du som inte gör ett aktivt val mellan den 7-15 maj skänker automatiskt din startavgift men önskar inte att ta del av erbjudanden i alternativ 1. Ditt val gör du genom att klicka på knappen här under och följ sedan instruktionerna.


Sweden Runners Backyard Ultra Virtual Edition

För att ni och vi fortsatt ska ha något att se fram emot så väljer vi att skapa ett virtuellt Backyard Ultra den 13/6 med start kl 10:00. Så att allt blir så likt original ÄBU som det bara går!

Vi hoppas att ni alla väljer alternativet att vara med på detta Backyard Ultra och att vi kan skapa en härlig gemenskap via den Facebookgrupp vi skapat för detta loppet. I denna grupp så kommer vi att sända live och rapportera ifrån dagen och skapa en god stämning.

Vi kommer dessutom att lotta ut fina priser ifrån våra partners bland samtliga deltagare i detta virtuella lopp!

Vi hoppas också att ni kanske väljer att göra detta tillsammans i ett gäng och att vi får se massa härliga foton och livesändningar från er dag i Facebookgruppen. Gör ni det i grupp så se bara till att följ dom råd och riktlinjer som Folkhälsomyndigheten gått ut med.  

När det gäller resultat så har vi skapat så att man på ett enkelt sätt kan följa loppet live via en länk så att du som deltagare har koll på hur det går för dom andra deltagarna runtom i Sverige.

Vi har också valt att inte krångla till det med resultat rapporteringen utan man kommer på ett enkelt sätt och med två klick på mobilen att registrera sitt varv efter varje fullbordat varv. Efter dina två klick så skickas ditt resultat upp live omgående.

Under nästa vecka (vecka 20) så kommer vi senast att skicka ut mer information om Sweden Runners Backyard Ultra Virtual Edition. Hur du anmäler dig, rabattkod, info om resultat m.m. Så fortsätt håll koll på din mail och på vår hemsida där vi uppdaterar. 

Sweden Runners Backyard Ultra Virtual Edition kommer att ingå i en serie av fyra stycken lopp under juni månad i TRS Virtual Series. Till dessa lopp har ni fria startplatser om ni väljer alternativ 1. Redan nu kan ni läsa lite mer om dessa loppen HÄR 

SNYGG T-SHIRT SOM BLIR HEMSKICKAD OM DU VÄLJER ALTERNATIV 1

Herr - Speedgoat 4

Herr - Clifton 7

Herr - Bondi 7

Dam - Speedgoat 4

Dam - Clifton 7

Dam - Bondi 7

FÅ 30% I RABATT PÅ HELT NYA HOKA MODELLER

Om du väljer alternativ 1 så har du möjlighet att beställa ett par Hoka One One skor med 30% i rabatt! Erbjudandet gäller dom helt nya modellerna Clifton 7 och Bondi 7 som släpps i sommar. Du har också möjlighet att välja Hoka Speedgoat 4 med en helt ny färg som också släpps i sommar. På bilderna ovan ser ni vilka färger ni kan välja mellan. 

När dessa skor kommer ut i butik i sommar kommer dom att kosta 1899 kr för Bondi 7 och Speedgoat 4 och 1799 kr för Clifton 7.

Ert pris med 30% rabatt blir:

Hoka Bondi 7 - 1329 kr
Hoka Speedgoat 4 - 1329 kr
Hoka Clifton 7 - 1259 kr

När ni gjort ert val så kommer ni få ett mail med mer information ifrån oss och om hur ni beställer eran sko.


facebookhomepagehomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.