Nyhetsbrev Maj

Hej kära Syvänner!

Då har en månad till gått. För oss går tiden väldigt fort. Vet att det inte gör det för alla. Håll ut det kommer att bli bättre. Vi kommer att få umgås på riktigt igen.

Vi jobbar väldigt mycket nästan det enda vi gör känns det som. Ändå har vi väntetid, det har varit uppemot 3 dagar bitvis. Det gör inte saken bättre att hemsidan krånglade veckan efter påsk. Den skickade inte ordern till oss eller orderbekräftelsen till kunder. Men "peppar, peppar" nu tror vi att problemet är över.Vi fick in fantastiskt mycket bidrag till vår tävling, jättekul. Satt en hel helg med att lägga upp bidrag. Så många trevliga hälsningar och kommentarer. Tack det bidrog till att det kändes så meningsfullt! Vårt sätt att göra tillvaron lite roligare.

Så nu måste du rösta. Bidragen ligger uppdelade på 4 sidor. Du kan rösta en gång på varje sida. Det finns så mycket fint att rösta på. Deltagarna tävlar om presentkort. 1:a pris 500:- 2:a pris 300:- 3:dje 200:- . Vi har lagt till ännu ett pris "kundernas favorit" den som får flest röster från er kunder vinner också 500:- i presentkort.

Hjälp till och rösta, ju fler som röstar ju mer rättvist blir det. Vi lottar  också ut ett presentkort på 200:- bland dem som röstat på det vinnande bidraget. Till röstningen.

GLÖM INTE RÖSTA PÅ ALLA SIDOR!

Det börjar bli mer regel än undantag att månadsvaran tar slut. Denna gång tror jag inte att den gör det. Möjligen tillfälligt, men vi bör kunna fylla på vart efter. Vi fokuserar på måttband. Maj månadsvara är 9 st olika måttband. 4st för barn eller för dig som gillar gulliga djur och 5 st läckra i neonfärger.

I maj köper du djurmåttbanden för 19:- (ord. pris 24:-) Och neonmåttbanden för endast 10:- (Ord. pris 15:-)


För ett tag sedan introducerade vi mellanläggen Ronolin och Ronofix. Nu utökar vi familjen med en tjockare Ronofix 158g/m2 även det till ett mycket förmånligt pris.

Lite annat nytt hittar du på startsidan.


Som jag brukar, lite om oss själva också

Jag har varit så orolig. Vårt 5.te barnbarn skulle se dagens ljus i dessa hemska Corona tider. Det har gått bra 16 april kom en liten fin Nora till världen. Grattis Emma, Micke och Ted till en ny familjemedlem. Vi får ju inte träffas utan tåla oss en tid innan vi får hålla i henne på riktigt. Bad om en bild på Nora i sitt mormorstäcke. Fick 2 att välja mellan. Omöjligt att välja, varsågod här kommer båda.

Och storebror Ted har fått en egen bebis att sköta om. Känns som potensial för att Ted blir en bra storbror.


Nu får man ju inte krama sina barnbarn på riktigt. Man får umgås med ögonen. Får bilder och lite filmer på sötnosarna hela tiden.

Det är gott att ha ett syskon.

Man kan göra smooties tillsammans och avsluta med ett bunkslick.

Eller så myser man en stund i soffan. Rasmus och Vanja ni är så "goa".


Har man inte ett syskon så är det väldigt gott att göra saker tillsammans med sin mamma eller pappa.

Den här bilden tycker jag om. Långa pappa Fredrik och lilla Selma anstränger sig var och en på sitt sätt får att kunna måla tillsammans.

Eller så går man till Lekparken med mamma Lina. Mamma Lina lyckas fånga ögonblicket när Selma vågar hoppa. Du har hela liver framför dig Selma, ta för dig och våga.


Lite trädgård

Yttersta sängen i vårt trädgårsland innehåller alltid blommor. Tanken är vinröda toner med klickar av gult i olika höjder.

Pompomaster, Klotamarant, palettblad och Teddybear solros. Än så länge bara små plantor i växthuset. Vi får se om det blir som jag tänkt mig. Bilderna har jag lånat från Wexthuset där jag köpt mina frön.


Trevlig Valborg och

stor kram från Bibbi

 

P.s

Mommo har även börjat flyga flygplan. Hela familjen hänger på.

men det går inte så bra