Uutiskirje uusimmilla uutisilla. Ongelma uutiskirjeen näyttämisessä?   Se det i webbläsaren.

On ihon kevätpuhdistuksen aika
Toukokuu on jo melkein täällä lämpimine kelineen ja aurinkoisine päivineen. Nyt on aika vaihtaa täyteläinen kosteusvoide kevyempään. On myös ihon kevätpuhdistuksen aika. Tule ESSE DETOX kasvohoitoon, niin teemme ihosi syväpuhdistuksen sekä buustaamme sen vitamiineilla, antioksidanteilla ja kosteudella. Ihosi tulee olemaan valmis kaikkeen mitä kesällä on tarjota. Tervetuloa!

Jos varaat Esse Detox kasvohoidon toukokuun aikana, saat 50% alennuksen säärien sokeroinnista.


Meillä on mukavia uutisia teille! Hoitola on nyt auki, mutta joillakin rajoituksilla

Voit nyt varata kosmetologi-ajan Natalielle ja Lauralle alkaen tiistaina 14.4. Jatkamme varotoimenpiteitä ja myymälä on edelleen kiinni, mutta sinulla on nyt mahdollisuus varata 15 minuutin henkilökohtainen ostosaika, jolloin voit tehdä ostoksia yksin kaupassa. Jos haluat apua sopivien tuotteiden löytämisessä juuri sinun ihollesi, voit varata Natalielle 15 minuutin konsultointiajan. Voit myös jatkaa tuotteiden tilaamista verkkokaupassamme ja jatkamme noutoaikoja myymälässä. Kampaamopalvelut ovat vielä toistaiseksi suljettuja. Lisätietoja tästä pian.

Jatkamme varotoimenpiteitä ja noudatamme tiukasti THL:n ja hallituksen suosituksia. Jotta asiakkaamme voivat tuntea olonsa mahdollisimman turvalliseksi tänä aikana kun vierailette salongissamme, käytämme kaikkien hoitojen yhteydessä hengityssuojuksia ja kertakäyttökäsineitä. Emme oleskele monta ihmistä kerrallaan samassa tilassa, ja myymälä on avoinna vain yksityisinä shoppingaikoina ja noutoaikoina. Siivoamme ja desinfioimme säännöllisesti, emme tule töihin jos on sairausoireita, emmekä myöskään ota vastaan asiakkaita, joilla on sairausoireita tai jotka kuuluvat riskiryhmiin.

Ajanvaraukset tehdään netin kautta tai soittamalla. Voit perua aikasi lähettämällä sähköpostia tai soittamalla meille.

Tervetuloa hoitoihin, jos olet terve!


Order & Pick Up - Tilaa verkkokaupan kautta, hae tuotteet Kika´sista

Voit nyt helposti ennakkotilata tuotteita verkkokaupastamme, ja tulla hakemaan tuotteet meiltä sovittuna aikana, ilman että sinun tarvitsee tulla sisälle liikkeeseen.

Näin se toimii:
1. Mene sivulle www.kikas.fija valitse verkkokauppa
2. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin
3. Valitse nouto kaupasta, ja valitse sitten sinulle sopiva maksutapa
4. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen joka sisältää tilausnumeron, jonka näytät tilauksen noutamisen yhteydessä (huom! jos et löydä tilausvahvistusta, tarkista roskapostit)
5. Hae valmiiksi pakattu tilauksesi liikkeemme lasitetusta tuulikaapista

 

Noutoajat:
Maanataina klo 16-17
Keskiviikkona klo 11-12
Perjantaina klo 16-17 (ei noutoa 1.5)

Huom! Tee tilauksesi viimeistään 2 tuntia ennen toivottua noutoaikaa, jotta varmistat tilauksen saamisen.

Voit tietenkin myös kuten ennenkin valita muita verkkokauppamme toimitusmenetelmiä.

Jos kysymyksiä ota yhteyttä info@kikas.fi tai 044 970 2893.

 


Jos haluat sileät jalat kesäksi, nyt on aika aloittaa sokeroiminen

Sokeroimalla sääret annamme sinulle nyt kainaloiden sokeroinnin lahjaksi! Voimassa 31.5 asti.


Bio Sculpture - Terveellisempi vaihtoehto kynsien hoitoon

Bio Sculpture Gel -kynsijärjestelmä on suunniteltu antamaan lujuutta ja suojaa luonnolliselle kynnelle. Kynnestä tulee vahva, mutta joustava, ja luonnollisen näköinen. Tämä on ainoa kynsisysteemi maailmassa, joka on kliinisesti testattu. Testin suoritti Farmovin Parexel, joka on kansainvälisesti hyväksytty tutkimuslaitos. Tulos osoittaa, että järjestelmä on 99-prosenttisesti allergiavapaa ja Parexel antoi Bio Sculpturelle korkeimman arvosanan - 5 tähteä - tehokkaana ja terveydelle sopivana kynsijärjestelmänä.

Joustava ja luonnollinen sarja tukee oman kynsisi luonnollista kasvua eikä vahingoita sitä missään työn vaiheessa. Pohjustetta tai aktivaattoria ei käytetä ja pidennykset tehdään ilman liimaa vain geelillä ja tarvittaessa silkillä. Tällä tavoin voimme välttää ylimääräisiä allergeeneja ja tarjota terveellisemmän ja lempeämmän tavan hoitaa kynsiäsi. Koska geeli voidaan liuottaa ilman hiomista, Bio Sculpture on melkein täysin pölytön. Gel Remover liuottaa geelin kynnestä noin 20 minuutissa. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, ja ne soveltuvat myös vegaaneille.

Bio Sculpture avulla voimme luoda sinulle kauniit kynnet kaikkiin tilanteisiin!

Voit varata Bio Sculpture aikasi Natalielle tai Lauralle.

Hinnat 31.5 asti:

Omankynnen geelivahvistus, ilman väri 55€

Omankynnen geelivahvistus, värillä 65€

Geelikynsipidennys 95€


Vahvemmat, terveellisemmät ja kauniimmat ripset ja kulmat

Yumi Lashes and Brows -tuotteilla voimme tarjota terveellisemmän ja hoivaamman vaihtoehdon ripsien tavuttamiselle ja kulmakarvojen laminoinnille.

Yumi Lashes ei ole kuin tavalliset lash lift, jotka kuivaavat ja vahingoittavat omia ripsesi. Yumi Lashes on keratiinihoito, joka ravitsee omia ripsesi ja saa ne näyttämään pitkiltä ja täydellisiltä. Tämä on eräänlainen hoito, joka on erityisesti suunniteltu allergisille tai herkille ihmisille, ja se ei sisällä ankaria kemikaaleja tai hormoneja. Hoito antaa välittömän vaikutuksen ja kestää 8-12 viikkoa.

Toistetut Yumi Lashes -keratiinikäsittelyt pidentävät ripsien elinkaarta ja tekevät niistä pidempään ja aktivoivat lepotilassa olevia hiusrakkuloita ja antavat sinulle enemmän ripsiä pitkällä tähtäimellä. Joten 2-3 hoidon jälkeen (noin 4-6 kuukautta) huomaat, että ripsien pituus, laatu ja määrä ovat parantuneet huomattavasti. Käytettäviä aineita ovat aloe vera, glyseriini, manteliöljy ja B5-vitamiini.

Yumi Brows  on kulmakarvojen laminointimenetelmä, joka kiinnittää kulmakarvat suuntautumaan ylöspäin. Tämän saa kulmakarvat näyttämään tuuheammilta. Hoidon aikana kulmille annetaan vitamiineja ja keratiiniä, joka tekee ne tuuheammiksi ja vahvemmiksi. Hoidon päätteeksi kulmat värjätään ja laminoidaan.

Voit varata ajan Yumi Lashes ja Brows -hoitoihin Natalieille tai Lauralle.


Meillä on monta hienoja tarjouksia verkkokaupassa juuri nyt

Voit tilata verkkokaupamme kautta tai varata oma shopping aika myymäläämme.

Esse Skincare

1. Esse tuotepaketit (saat yksi tuote neljältä lahjaksi):

- Esse Probiotic

- Esse Sensitive Hydro

- Esse Sensitive Nourish

- Esse Core

- Esse Hand care

Tutustu paketteihin meidän verkkokauppastamme. Voimassa 31.5 asti.

 

2. Osta kaksi Esse tuotteita, niin saat Body Butterin lahjaksi. Voimassa 31.5 asti. 

Inika Organic

Osta kaksi tuotetta, niin saat aurikopuuterin Sunkissed lahjaksi. Voimassa 31.5 asti.

 

Pelasta laatukosmetiikka poistomyynti jatkuu

Hävikki viikot jatkuu vielä kunnes varasto on loppu. Kaikki tuotteet outletissa ovat nyt 50% alennuksella. Osta verkkokaupasta tai varaa oma shopping aikasi liikkeeseen varausjärjestelmästämme kautta.


Onko sinulla lahjakortti, jonka voimassaolo on päättymässä, tai harkitsetko lahjakortin ostamista?

Voit olla rauhallisin mielin - pidennämme kaikkien lahjakorttien voimassaoloaikaa

Jos sinulla on lahjakortti, jonka voimassaolo päättyy pian, ja mietit, voitko käyttää sitä nyt Corona-tilanteen takia, ei syytä huoleen. Pidennämme kaikkien avoimien ja uusien lahjakorttien voimassaoloaikaa, jotta varmasti ehdit hyödyntää lahjakorttisi. Olemme pidentäneet kaikkien uusien lahjakorttien voimassaoloaikaa yhden vuoden, ja tarvittaessa pidennämme niitä vielä enemmän. Kaikkia lahjakortteja joiden voimassaoloaika on päättymässä, voi käyttää, kun avaamme liikkeen uudelleen ja kun se sinulle sopii.
Joten - jos sinulla on lahjakortti Kika´sille, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että et voi käyttää sitä!

Muista, että äitienpäivä on nurkkan takana, ja meidän lahjakortit ovat täydellinen lahja äidille.


I enlighet med den lagstadgade GDPR policyn har vi uppdaterat hemsidan med vår dataskydds- och personuppgiftspolicy. Detta för att du ska känna dig trygg, att även i framtiden kunna kontaktas av oss på Kika's i marknadsföringssyfte, samt ta del av våra hjärtliga erbjudanden. Vi ber dig följa länken för att läsa mera här

Följ oss i sociala medier

facebookinstagram

Saat tämä uutiskirjeen koska olet asiakkaamme tai koska olet tilannut uutiskirjeemme. Jos haluat perua tilauksen, klicka här.