Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Fredag 24 april 2020

Erbjudanden i Coronakris

Alla ni, våra kunder, har på ett eller annat sätt drabbats av följerna av Covid-19 och vi på Rebnis försöker hitta lösningar för att underlätta arbetet för er under den kommande tiden. 

Vi har tagit fram timpaket med rabatterade priser som ni kan använda efter behov t o m 31/7-20. Vi tänker oss att ni kanske har dragit ner på personal och kan behöva hjälp med diverse saker som personalen normalt utför. Det kan även finnas ett utbildningsbehov inför sommaren. I vår webbshop, som ni hittar via hemsidan, finns våra paket.

I Rebnis Online har vi gjort en modul som ska underlätta för restauranger som vill låta sina kunder förhandsbeställa. Den heter Hämtmat och är gratis under hela 2020. Se vår demosida rebnis.online/demosidahamtmat. Det finns inga dolda avgifter eller bindningskrav. Bara att använda om ni vill.

I Kundforum (via hemsidan) hittar ni svar på det mesta gällande våra system. Om det är något som ni tycker är oklart eller inte stämmer med er fråga ber ni oss att förtydliga det via mail eller genom att ställa det som en forumfråga. Vi försöker att hålla våra telefoner så öppna som möjligt för akuta ärenden.

Jag vill nu bara önska er alla ett stort lycka till och att ni och vi kommer att klara oss igenom den här krisen. Vi på Rebnis har tappat en mycket stor del av omsättningen och vi kommer med största sannolikhet att behöva permittera personal under en tid. Vi kommer dock att se till att finnas här för er när behovet uppstår. 


Besök oss på rebnis.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.