Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev maj 2020

Serieindelning säsongen 2020-21

VHF:s tävlingskommitté har beslutat om den preliminära indelningen för VHF:s seriespel säsongen 2020-21. Indelningen är som nämns ovan – preliminär (bortsett från H3) – vilket innebär att ni nu har chansen att ha synpunkter på indelningarna inför att serierna ska fastställas den 1 juni. Läs mer här >>

Nytt datum för baskurs

Kursen som var planerad till sista helgen i april, flyttas pga coronaviruset till helgen 12-13 september istället. Den kommer att hållas i Arena Älvhögsborg i Trollhättan.
Till anmälan och mer information >>

Utbildningskrav på tränare skjuts upp

SHF har beslutat att skjuta upp utbildningskravet på barntränare till den 1 januari 2021.Kravet innebär att vid träning och coachning av barn ska minst en ledare ha gått Baskusen eller TS1. 
Läs mer >>

Lägerplanering 20-21

En preliminär planering för våra spelarutbildningsläger säsongen 2020-21 är nu publicerad. Den innehåller vilka datum, aktiviteter och innehåll som gäller för resp åldersgrupp. Gäller F/P04-07. Till planeringen >>

Beachlägren skjuts upp till augusti

De region- och riksläger som skulle ha arrangerats för spelare födda 2004/2005 under maj och juni flyttas fram. Lägren har lockat många, och nu i samband med flytten öppnas det upp för ännu fler anmälningar. Mer information >>

Gjensidige USM 20-21

620 lag har anmält sig till den kommande säsongens USM-tävlingar. Största klass är F14 som lockar hela 141 lag. Därefter följer F16 med 123 anmälda lag, P14 med 110 och P16 med 104. F/P18 har 75 respektive 67 anmälda lag. 
Nytt upplägg F/P14 >>

Registrering och uppdatering IdrottOnline

Vi vill uppmana alla föreningar att registrera samtliga aktiva medlemmar, oavsett ålder, i IdrottOnline samt att ta bort inaktiva medlemmar så vi har ett uppdaterat register. Läs mer >>

Kostnadsfria ledarutbildningar

SISU Idrottsutbildarna erbjuder Introduktionsutbildning för tränare och Introduktionsutbildning för föreningsledare, som båda är helt kostnadsfria och webb-baserade.
Till utbildningarna >

Ungoteket - där unga lär sig skapa idrott

Ungoteket riktar sig till handbollsungdomar 14-20 år som vill lära sig att skapa och leda handboll. Alltså allt det som behövs för att träningar, tävlingar, läger och andra aktiviteter ska fungera. Du som är med i Ungoteket får tillsammans med dina klubbkompisar träffa andra föreningar och få utbildning i ledarskap, arrangemang, information och kommunikation, idrottsföreningen, domare… för att bara nämna en del!
Och du, Ungoteket är mer än så du och dina klubbkompisar får under utbildningen chansen att använda era nya kunskaper när ni väljer ett projekt som ni genomför tillsammans för er förening. VHF har som målsättning att genomföra Ungoteket under säsongen 2020/21.

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här >>

 

Sent with Get a Newsletter