Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Lägg gärna in info@hillesgarden i din adressbok så att du får e-post från Hillesgården korrekt.

Hillesgården

Visst ses vi snart igen?

Här är en hälsning till dig från oss på Hillesgården. Vi saknar dig i dessa Corona-tider! I det här nyhetsbrevet ber vi ödmjukt om stöd, men vi berättar också om våra butiker och vår ekologiska odling.

Vi har också information till dig som köpt biljetter till genomdraget av Pang i bygget på Fredriksdalsteatern. 

Vi hoppas att den svåra situationen med anledning av Corona-pandemin snart ska vara över, och att vi då kommer att få träffas på Hillesgården!


Till dig som bryr dig om Hillesgården

Vi hoppas att du har det bra, trots Corona-pandemin. Här på Hillesgården är det tyvärr inte alls som vanligt. Nu har du en chans att stötta oss!

Vi har alla platser som betyder mycket för oss, härliga smultronställen. En speciell stuga, det gamla föräldrahemmet, ett särskilt ställe i naturen. Eller kanske det känns magiskt att besöka kyrkan där vi gifte oss. Allt handlar om att man får en speciell energi av att bara vara eller uppleva saker på den där platsen eller i det där livgivande sammanhanget. 

Vi vet att många har kommit att uppskatta Hillesgården mycket under de 20 år vi funnits. Och vi har planer för framtiden att kunna erbjuda ännu rikare upplevelser och utvecklingsmöjligheter, utifrån vår vision om att ”en ljus framtid är möjlig”.

Men nu har Corona-pandemin slagit till, med svår sjukdom och död för många, och med kraftiga ekonomiska konsekvenser. Många företag går i konkurs eller ser stora svårigheter att undvika konkurs. 

På Hillesgården har i stort sett alla intäkter upphört. Framtiden för vår verksamhet riskeras verkligen. Så nu vädjar vi till dig. Visst skulle livet faktiskt bli mycket fattigare om inte Hillesgården fanns? Du kan stödja oss på tre olika sätt:

  • Köp ett eller flera presentkort på valfritt belopp. Beställ dem här så får du dem hemskickade. De gäller i två år. Och de kan användas till allt som vi erbjuder på Hillesgården – onsdagskvällar, klädbutiken, restaurangen, gästhemmet, behandlingar och träning etc.
  • Bli stödmedlem. Du får 10 procent rabatt på nya kläder i vår butik och förköp till vår onsdagsunderhållning när den kommer igång igen. Att bli stödmedlem kostar 250 kronor. 
  • Gör en donation med valfritt belopp till vår nystartade fond Framtidsbron. I den tar vi emot gåvor både för att hjälpa Hillesgården att klara den akuta Corona-krisen och att få en förstärkt framtidsbyggande kraft. Du kan donera pengar genom Swish 123 649 7275 eller via bankgiro 5028-3795.

Vårfina kläder i butiken.

Butikerna hos oss håller öppet!

Vår klädbutik är påfylld med härliga vår- och sommarkläder för henne och honom. Hos oss kan du handla kläder, kuriosa, presenter, örtprodukter och mycket mer.

Våra butiker öppnar om du kommer mellan 12.00 och 18.00 alla dagar i veckan! Säg bara till eller slå en signal när du är på plats. Om du vill förboka en annan tid att komma ringer du 076-182 12 37.

Vårt gästhem och våra behandlingar går att boka som vanligt. Restaurangen är dock stängd just nu.


Pang i bygget på Fredriksdal skjuts upp ett år!

Eva Rydberg har tyvärr tvingats skjuta upp sommarens föreställning Pang i bygget till 2021 på grund av Corona-viruset och de restriktioner som det medför. Du som köpt biljetter via Hillesgården till genomdraget i juni får gärna behålla biljetterna, de gäller då för genomdraget nästa sommar! Om du vill ha pengarna tillbaka i stället, kontakta oss på info@hillesgarden.se eller 0435-215 30 och uppge bankkonto som pengarna ska sättas in på.


Skottkärra och verktyg

Rund odlingsbädd

Vi sätter potatis.

Vi odlar grönsaker

Våren är här! Vi här på Hillesgården försöker vara ute så mycket som möjligt. Nu ställer vi i ordning och utökar vår ekologiska odling, med bäddar för potatis, pumpa och andra grönsaker. Vi förbereder också tomater, sallat och annat gott.

Det känns verkligen meningsfullt i denna tid av förändring!


Välkommen till en vänlighet utöver det vanliga!

Vi finns på Facebook.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du valt att prenumerera på det.
Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.