ActiLeg informerar. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

April-maj 2020

Hej ##firstname##!

Ny möjlighet: testa virtuella resor gratis i din PC

I maj och juni kan vårdinrättningar, speciellt äldrevården, få testa att göra virtuella minnesresor och utflykter från egen PC!
Vi är glada att tillfälligt kunna erbjuda en enkel möjlighet att via Internet prova Memoride, helt kostnadsfritt från vår sida (man bekostar dock själv sin egen PC- och internetanvändning).

Privat bild, ej från Memoride

Färdiga resvägar finns inlagda
Gör en resa längs en i förväg upplagd rutt och se hur trevligt det är. Det blir då extra enkelt att få bekanta sig med Memoride och bilda sig en egen uppfattning om hur trevligt det är med virtuella resor. Enklast möjligt, man åker som vid en bilresa helt automatiskt. (I Memoride kan man dessutom lägga upp en resväg enligt egna önskemål med stöd av Google).

Gamla minnen och nya upplevelser
När man åker längs kända vägar och besöker bekanta platser så kommer gärna gamla minnen fram. Man kan även fascineras av nya platser där man inte har varit tidigare, allt detta sätter fart på minnet och tankeverksamheten.

Välj datum: 12/5,  26/5, 16/6 eller 30/6.
Första prova-på-dagen är alltså den 12/5 i Sverige, det har redan genomförts i Belgien med mycket stort intresse bland äldreboenden där. Välj en av ovanstående dagar för testet. Man behöver under den aktuella dagen avsätta litet tid för att i lugn och ro prova på systemet, gärna i samarbete med några kollegor så att fler kan se samtidigt. Koppla upp PC:n mot en TV-skärm eller projektor med en HDMI-kabel, för optimal upplevelse.
Maila eller ring oss för att få inloggningsinformation och användningstips.


ActiLeg + Memoride: två separata produkter

Som hand i handske!

Memoride och ActiLeg är två separata produkter som kan användas helt fristående från varandra.

Värpinge äldreboende i Lunds kommun använder man dem tillsammans vilket skapar en kombination som ger både mental och fysisk nytta samtidigt. Se den mycket trevliga och instruktiva korta filmen från Värpinge!

Två smarta lösningar som gör att 1+1= minst 3!
Ännu fler gamla minnen kommer fram med Memoride vid rörelseträningen med ActiLeg.


Informera gärna vännerna

Tack för att du läser brevet, du kan tipsa en vän om det eller dela det nedan!

facebooklinkedintwitter

ActiLeg AB, Träffgatan 2, 136 44  Handen
Tel: 0702-838365        e-post: info@actileg.com       Hemsida

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har visat intresse för våra produkter, är kund till oss eller för att vi tror att det kan vara intressant för dig. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.