Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sommarens Backyard Ultra

Vi vet om att ni är många som undrar vad som händer med ÄBU och BUS i sommar pga Corona. Vi undrar själv också och just nu så håller vi alla tummar och tår för att vi ska få möjligheten att arrangera våra lopp sommaren 2020!

Vi hoppas ju innerligt att vi kan arrangera både ÄBU och BUS till sommaren och vi kommer att hålla detta öppet så länge det bara går. Hur länge det går att hålla öppet har vi inget exakt datum för idag. Men vi följer utvecklingen noga och hoppas på att vi ser en bättring inom kort, vilket då i sin tur förhoppningsvis leder till nya råd och beslut ifrån myndigheterna som gör att vi får möjlighet att arrangera våra lopp.

Självklart så måste vi planera för ett inställt ÄBU och BUS och kolla över våra alternativ. Vad vi har för möjligheter om det skulle leda till inställda lopp. Och så fort vi har mer information till er så kommer vi skicka ut detta till er.

Vi hoppas att ni håller ångan uppe och fortsätter sikta mot våra lopp. Och om våra lopp blir av så lovar vi att vi ska leverera den absolut bästa versionen av Sweden Runners och oss själva!

FÖR ATT UNDERLÄTTA VÅRT ARBETE

Att arrangera lopp betyder mycket planering och ännu mer planering om loppet får köras men med restriktioner pga Corona. Därför så ber vi alla er som redan idag vet om att ni INTE kommer komma till start på antingen ÄBU eller BUS att kontakta oss på info@swedenrunners.se och informera oss om detta.


Håll ångan upp med TRS Virtual Series

Sweden Runners är partner till TRS Virtual Series som är en serie lopp i april och maj månad. Anmäl dig till enstaka lopp eller hela serien. Det är totalt 8 st lopp som väntar på distanser från 6 km till Distansrekordstävlingen, där du utmanar dig själv att slå ditt distansrekord.


Sweden Runners medlemskap

Många av er som springer våra lopp är redan medlem hos oss men det finns alltid plats för fler i Sweden Runners familjen! Fri träning, förtur till våra lopp, massa rabatter och mycket mer!


facebookhomepagehomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.