Information från Kungsörs näringslivsenhet. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Företagare i Kungsör - hör av dig till oss


 

Vi finns för våra lokala företag, vi finns för dig och vi har tid för dig. Vi har dagligen dialog med Kungsörsföretag, och ser också gärna att du tar kontakt med oss. Hur går det för din verksamhet? Behöver du prata om nuläge och framtid? Telefonnumret till Näringslivsenheten i Kungsör är alltid öppet, så hör av dig.

Telefon: 0733-610147
Mejl: foretag@kungsor.se

16 april har vi ett digitalt dialogmöte för alla företag i Kungsör. Se mer information nedan.

 

I Facebook-gruppen Näringsliv Kungsör kan vi få till en ännu bättre dialog om fler Kungsörsföretag är med! Se till att gå med om du inte redan är det

Vi önskar dig en fin påsk, med tid för återhämtning

Med omtanke
Ida-Maria Rydberg
Lina Ekdahl

Tillsammans med Kungsörs Kommunteknik AB, Kungsörs Fastighets AB och Västra Mälardalens Myndighetsförbund har Kungsörs kommun vidtagit åtgärder. Se listan över åtgärder här Vi fortsätter tillsammans titta på ytterligare åtgärder.

På företagssidorna på kommunens webb har vi samlat uppdaterad information covid-19, kommunala åtgärder och regeringens krispaket.

 

Vi hänvisar till 113 13 för information om viruset och till 1177 för råd om vård


Dialogmöte med företag i Kungsör

Digitalt dialogmöte för alla företag i Kungsör.
Vi diskuterar regeringens krispaket till er företag, kommunens lättnader och goda exempel

Dag: Torsdag 16 april

Tid: Kl 08.00-09.00


Läs mer och anmäl dig här

I samverkan med Företagarna Kungsör


Ställer du om för vårdens behov, eller kan du avvara material?

Flera sjukvårdsartiklar börja sina hos leverantören. Kanske har ditt företag någon av dessa artiklar i lager hos er? Handsprit, ytdesinfektion, munskydd och undersökningshandskar är några av de artiklar vi söker. Läs mer och ta kontakt här


Företagssupport i länet

Nu finns Företagssupport Västmanland, dit du som företagare kan vända dig för att få hjälp av Almi och Västerås Science Park, med dina företagsfrågor kopplade till coronaviruset. Klicka här för mer information


Webinarium om skatter och arbetsbrist

Almis digitala arena med företagshjälp. Detta första tillfälle behandlar temat arbetsbrist och skatter.
- Tillfälligt anstånd med skattebetalning 
- Arbetsbrist, uppsägning och varsel 
- Korttidsarbete
15 april kl 15.00-16.00


Påsklov på hemmaplan

Under påsken hoppas vi att du tar hand om dig och vill påminna om att i Kungsör kan du aktivera dig på många sätt, om du känner dig frisk. Njut av vacker natur, köp en take-away-lunch och förhoppningsvis värmer solen dig.

Här har vi samlat påsklovstips till dig


Vanligtvis sänder vi ut nyhetsbrevet en gång i månaden. Då informationsflödet är större nu väljer vi att skicka dig nyhetsbrevet med tätare intervall en tid framöver.

Hör gärna av dig till oss med dina frågor


You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Denna information är förhoppningsvis värdefull för dig. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, kontakta näringslivsenheten