Problem att se innehållet? Se det i webbläsaren

Välkommen till Göthes Industribeslags värld!

Vårt uppdrag som OEM Grossist vs. ÅF Grossist
Göthes Industribeslag är en grossist mot OEM industrin, dvs dörr -fönster och fasadproducenter vilka är vår slutkund i OEM värdekedjan
 
Skillnaden i vårt uppdrag jämfört med ÅF grossister är att deras uppdrag oftast innebär att sälja till återförsäljare typ låssmeder, som i sin tur har  b.la. bygg - & fastighetsbranschen som är slutkunder i ÅF värdekedjan.
 
Vår affärsmodell ”multifabrikat-distributör”
Vi som OEMGROSSIST säljer och distribuerar en FUNKTIONLÖSNING och inte bara en PRODUKT dvs vi tillhandahåller en komplett varumärkesoberoende produktportfölj utifrån OEM kundens behov av lås-, beslag, säkerhets och teknikprodukter.

Vår affärsmodell skapar en god helhet som vi kort och gott sammanfattar med begreppet ”EN KLIMATSMART OCH HÅLLBAR AFFÄR!”

Vi kallar idag vår affärsmodell lite skämtsamt för Göthes Evolutionsteori - GGG = Göthes Go2 Green

Våra leverantörer ger oss uppdraget och förtroendet att för att vara deras; Lager & Logistik, Sälj-, Teknisk support & Distributör.

Våra kunder ger oss uppdraget och förtroendet att vara deras; Inköpare, Lager & Logistik, Teknisk support och Distributör.

TILLSAMMANS SKAPAR VI EN HÅLLBAR AFFÄR!
Vad vi erbjuder med vår affärsmodell som varumärkesoberoende Fullsortiments Grossist är en hållbar affär:

 • Samlade affärer av våra kunders behov av lås, beslag, säkerhet, och tekniksprodukter, det vi kallar ”One Stop Shop”.
 • Klimatsmarta affärer dvs EN TOTALLEVERANS I STÄLLET FÖR FLERA, vilket innebär en hållbar logistik som sparar miljön med reducerad transport, distribution och emballage, dvs färre bilar på vägen = minskad koldioxidopåverkan.
 • Effektiva affärer dvs Tidsbesparing då man sparar tid och pengar genom att beställa allt på ett ställe, och då slipper hantera flera olika leverantörer, minska antalet tranporter, fakturor, leveranser och uppackningar.

 
Rena Händer, Varmt Hjärta och Kallt Huvud - Göthes recept mot Coronaeffekten!
Världen har hamnat i ett globalt krisläge till följd av coronavirusets framfart som nu även håller Sverige i ett järngrepp. Att den pågående krisen drabbar näringslivet hårt får vi vittnesmål om varje dag. Hur stor skadan blir  är svårt att överblicka , men att vi är på väg mot en lågkonjunktur framstår som högst troligt. Men ingen vet hur djup och långvarig den kan bli, men vi kommer att klara även den här utmaningen, det ligger i människans natur. Tillsammans är vi starka och nu behöver vi varandra mer än någonsin. Vi måste våga tro att det finns ett liv och framtid efter Coronakrisen – alternativet finns inte! Vi måste blicka framåt och behålla hoppet! Vi vill fortfarande tro på en värld där vi är friska, där vi skapar affärer, där vi har kreativa möten, där vi upptäcker nya affärsmöjligheter och fortsätter att skapa nya affärer och mervärden tillsammans, med Rena Händer, Varmt Hjärta och Kallt Huvud!

På sista sidan ser ni vår nya organisation anno 2020, nu även med säljkontor i Malmö samt Regionansvariga Säljare & Affärsutvecklare för Götaland, Svealand och Norrland dvs NÄRSERVICE MED NÄRKOMPETENS!
 
Med tillönskan om en förhoppningsvis
Covid-19 befriad vår! VÄLKOMMEN TILL GÖTHES INDUSTRIBESLAGS VÄRLD!

Håkan Östlund, VD


Starka partners kring, En stark kärna

Göthes Industribeslag grundades 1861 och är idag ett av Europas äldsta företag inom lås & beslag samt Skandinaviens ledande grossist till OEM Industri dvs Dörr-, Fönster- & Fasadindustrin.
 
Vi har över 50 olika varumärken i vårt sortiment och du får alltid en samlad leverans. Det är smart logistik som sparar miljön med reducerad transport, distribution och emballage.
 
Du som kund spar tid och pengar genom att beställa allt på ett ställe. Dessutom slipper du hantera flera olika leveranser och uppackningar, dvs lägre CO2 - avtryck. Smidigt för dig och bra för miljön.

Välkommen till vårt klimatsmarta ONE STOP SHOP koncept - En hållbar affär!

 • Våra Leverantörer – Era Leverantörer
 • Vår Logistik – Era Miljövinster
 • Vårt Sortiment – Er Valfrihet
 • Vår Kunskap – Er Kunskap
 • Vår Prioritet - Er Leverans
 • Vår Passion - Er Framgång

Vi arbetar systematiskt och noggrant för att minimera riskerna för Coronasmitta i vår organisation

Med anledning av rådande Covid-19 situation så vill vi från Göthes Industribeslag AB ge en aktuell statusrapport och informera att vi fortfarande har en pålitlig och stabil leveranssituation.

 • Vi fortsätter att arbeta med våra inköpsplaner m.h.t. aktuell Covid -19 situation samt noggrant bevakar och följer upp våra beställningar.
 • Vårt Lager & Materialcentrum i Falun tar emot, packar och levererar ut era beställningar precis som vanligt.
 • Vi har vidtagit åtgärder för att begränsa eventuell smittspridning och bibehålla servicenivån.
 • Vi arbetar numera i två skift vid vårt MA centrum för att minimerar risken för en totalsmitta av våra logistiktekniker.
 • Eftersom läget hela tiden förändras återkommer vi med fortlöpande information ifall någonting kring detta skulle förändras.
 • Våra logistikpartners – DHL, Postnord, Schenker & UPS rapporterar löpande till oss om sin aktuella leverans situation beträffande våra affärsrelationer med respektive bolag.
 • För medarbetarna vid kontoret i Falun , har 50 % av styrkan hemmakontor från och med torsdagen den 19/3.
 • Vi följer riktlinjerna från våra myndigheter för att säkerställa vår bemanning och våra medarbetares hälsa.
 • Välkomna till oss med era frågor och beställningar, så ska vi som alltid göra vårt bästa för att ge er bästa möjliga service!

ONE STOP SHOP = Multifabrikantsgrossisten GGG*

Vi har samlat allt under vårt ”Göthes Tak” för att göra dina inköp av lås, beslag, säkerhets- och teknikprodukter, smidigare och vardagen enklare, genom att samla allt på en Order, Faktura och Leverans. Snabbt, Smart och Snällt för Miljön!

Teknisk rådgivning & information, lås- & beslagsutbildning: Våra tekniska säljare är alltid tillgängliga för våra kunder, via personliga besök samt alternativa digitala mötesformer, som Skype och Teams.

Vår logistik hanterar dagligen ”allt under ett tak”: 10 000 artiklar av lås, beslag, säkerhets-  & teknikprodukter.

Våra tekniska säljare finns tillgängliga för att alltid hjälpa våra kunder.  För svar direkt – order, service & rådgivning ring 010 – 483 40 25.
Alternativt direktkontakt med våra säljare, enligt bifogad laguppställning.

E-handel & webbshop. Vår e-handel är en fantastisk möjlighet till produktinformation och orderläggning.  
På www.gothes.se hittar man även information om tidigare beställningar samt kan följa sina aktuella leveranser.

Vi levererar snabbt, smart & snällt för miljön.


Vi växer och breddar oss till fler orter i Sverige och nu kan vi meddela att vi öppnat ett nytt kontor i Malmö.

Besöksadressen Kosterögatan 9, 211 24 Malmö.facebooklinkedininstagramyoutubepinterest

Om du inte vill ha fler nyhetsbrev från Göthes, klicka här.