Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

LÖPARKALASET - INSTÄLLT

Vi hoppas att ni alla anmälda till Löparkalaset 2020 har tagit del av informationen vi fick skicka ut i fredags den 27/3 angående att Löparkalaset tyvärr får ställas in. Det är med stor sorg som vi måste göra detta men vi blickar framåt och försöker göra det bästa utav situationen vi befinner oss i.

VAD HÄNDER NU?

Vårt första mål nu är att kunna erbjuda ett virtuellt Löparkalaset för er som är anmälda till Löparkalaset 2020. Eftersom att vi vet om att många av er lagt ner massa träningstimmar och förberett er inför denna helgen som kommer så är planen att vi ska erbjuda detta virtuella Löparkalaset nu på lördag den 4/4. Tanken är att vi kör på och försöker göra det så likt som möjligt det "riktiga" Löparkalaset med 4 st klasser och samma starttid som planerat, kl 10:00.

Imorgon tisdag 31/3 så släpper RaceOne en tjänst för virtuella lopp och det är denna vi tänkt anvvända oss av. Självklart så är detta kostnadsfritt och så fort vi har mer info ifrån RaceOne och om hur allt funkar så skickar vi ut detta till er. Vi kommer också uppdatera hemsida och i Facebook evenemanget gälllande detta. 

Vi hoppas självklart på att så många som möjligt av er vill vara med på detta virtuella Löparkalaset och att ni vill vara med och skapa en härlig rolig dag med massa löparglädje!

För att skapa lite mer gemenskap och roligheter omkring detta så har vi lite ideér för detta. Vi spaltar också ner vad ni tex kan börja förbereda redan nu.

 • Ladda hem RaceOne appen. Finns både till Iphone och Android
 • Kolla upp ditt startnummer via denna LÄNK (sorterat i efternamn a - ö)
 • Skriv ut din egna nummerlapp via denna LÄNK 
  (Fyll i ditt namn och ditt startnummer)
 • Gå med i Facebookgruppen Sweden Runners virtuella Löparkalas HÄR
 • Skriv gärna en kort berättelse om er själv i FB-gruppen. Vem är du, hur lägger du upp lördagens lopp, springer du med några vänner, var nånstans i Sverige springer ni m.m.
 • Ladda upp foton och uppdatera oss under lördagen.
 • Använd hashtaggen #löparkalaset och #swedenrunners både på Facebook och Instagram så vi inte missar något.
 • SPRID LÖPARGLÄDJE

I och med att Löparkalaset nu blir virtuellt så kommer vi inte att kora någon 1:a, 2:a eller 3:a utan samtliga deltagare i det virtuella Löparkalaset är vinnare i våra ögon. Och därför så kommer samtliga deltagare som genomför loppet på lördag att vara med i utlottning av fina priser. Exempelvis 4 st par skor ifrån Hoka One One, Goodr solglasögon, The Skin Agent skavsalvaSweden Runners produkter m.m.

Samtliga deltagare som genomför det virtuella Löparkalaset får hemskickat medalj och Löparkalaset t-shirt!

Hur ni anmäler er och hur ni ska använda er av RaceOne-appen kommer vi att skicka ut till er så fort vi bara kan som vi skrev ovan. Förhoppningsvis får vi all info redan imorgon tisdag 31/3.

Årets Löparkalaset tröja!!!

ETT VIKTIGT VAL!

Tyvärr så är vi väldigt många arrangörer nu som står inför väldigt svåra och viktiga val. Vi har alla olika förutsättningar och för vissa kommer denna Corona kris som ett hårdare slag än för den andre. Att ställa in ett lopp som man planerat, arbetat med och lagt ner åtskilliga timmar på är inget roligt och det är inte roligt för er löpare som sett fram emot detta precis som vi. Det är en väldigt tom känsla just nu, säkerligen både för er och oss. Och den ovissheten vi har med att ställa in ett lopp och vad det leder till känns väldigt skrämmande.

Vi har beslutat oss för att inte flytta fram Löparkalaset. Varför?

Då många arrangörer idag får ställa in sina lopp och fler och fler flyttar fram sina lopp till senare i år så har detta en MYCKET stor påverkan på de arrangörer som sedan tidigare har inplanerade arrangemang som inte är utsålda och ju fler arrangörer som flyttar sina lopp ju mer skada gör det för de arrangörer som kämpar med att sälja ut sina sommar/höst lopp.

VI VET hur mycket jobb det ligger bakom ett evenemang och vi vill inte vara orsaken till att andra arrangörer blir lidande, i dessa tider om något ska vi alla stötta varandra på bästa sätt och inte bara se om sitt eget.

Vi lider med alla er deltagare, vi lider med andra arrangörer i samma sits som oss och vi kämpar på själv.

Gör ditt val    

Vi hoppas att ni alla kan hitta ett alternativ nedan som ni är nöjda med och som bidrar till Löparkalasets överlevnad. 

 1. Skänk din startplats till Löparkalaset och på så vis så bidrar du till Sweden Runners och Löparkalasets överlevnad.
 2. Skänk din startplats till Löparkalaset och på så vis så bidrar du till Sweden Runners och Löparkalasets överlevnad samtidigt som du sprider löparglädje genom att delta på det virtuella Löparkalaset. Du springer någon av Löparkalasets olika klasser var som helst i Sverige lördagen den 4/4 mellan kl 10 - 16.
 3. Skänk din startplats + Virtuellt Löparkalaset + 1 st gratis Sweden Runners medlemskap (värde 449kr) (Gäller icke medlemmar i SR)
 4. Skänk din startplats + 1 st gratis Sweden Runners medlemskap (värde 449kr) (Gäller icke medlemmar i SR)
 5. Önskar att delta på Löparkalaset 2021 till ett rabatterat pris med 50%.
 6. Önskar en 50% rabattkod till Sweden Runners lopp UKA PAIN

Eftersom att det virtuella loppet är redan nu på lördag 4/4 är det viktigt att ni gör ert val senast torsdag 2/4. 

Du som inte gör ett aktivt val skänker automatiskt din startavgift. Anmälningsavgifter återbetalas ej, läs mer i våra villkor.


facebookhomepagehomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.