Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

LÖPARKALASET - INSTÄLLT

Hej allesamman!

Det är med stor sorg men med förståelse för beslutet som Regeringen kom med nu idag kl 13:30 som vi tyvärr måste meddela att Löparkalaset 2020 får ställas in. 

Det nya beskedet ifrån Regeringen förbjuder allmänna sammankomster på över 50 personer.

Då Löparkalaset ligger väldigt nära i tiden och allt är klart och förberett inför nästa helg så känns detta väldigt väldigt tungt. Vi har sett fram emot detta väldigt mycket och såg fram emot att träffa er och tillsammans skapa löparglädje som vi alla kan behöva i dessa tider. 

Just nu måste vi landa i detta och vi jobbar för fullt med att göra det bästa av situationen. Vi jobbar tex redan nu med möjligheterna att arrangera Löparkalaset virtuellt redan nästa helg, enligt inplanderad datum lördagen den 4 april. 
Men just nu är det viktigaste att vi får ut informationen att Löparkalaset 2020 i Ruddalen, Göteborg är inställt pga dom nya besluten som kom idag ifrån Regeringen.

Vi kommer jobba hela helgen med detta och början av nästa vecka så kommer vi komma ut med mer information till er.

Ta hand om er och ha en fin helg!

/ Petra och Marcus


facebookhomepagehomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.