Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hur mår näringslivet i Forshaga kommun?

Hej på er!

I dessa omvälvande tider gör vi en omvärldsbevakning för att få en förståelse för hur kommunens företagare har det. Osäkerheten kring den närmaste framtiden är stor och nya besked eller rekommendationer kommer varje dag. Utifrån det allmänna läget och signaler från nationellt håll vet vi att vissa branscher påverkas extra mycket. Men vi ser också många inovativa idéer hos er i näringslivet, där ni ser kreativa lösningar på problem och samtidigt tar ansvar för samhället. Bra jobbat!

För att få en bra och nyanserad bild av dagsläget så vore vi tacksamma om ni tar er tid att skicka oss en uppdatering kring er situation. Vi tar gärna emot uppgifter från er som har ett svårt läge med eventuella varsel och uppsägningar men vi vill gärna hör från er som står relativt stabilt också.  

Vi har kontinuerligt kontakt med Region Värmland som samlar in och sammanställer en gemensam lägesbild. Denna blir ett underlag i den dialog som de för på nationell nivå. Därför är de uppdateringar som vi får in från er väldigt viktiga.

Har ni några allmänna frågor kring läget eller behöver bolla tankar och idéer så hör av er till oss. Vi samlar den senaste informationen på kommunens webbsida under jobb och företagande.

 

Vänliga hälsningar 
Linda-Marie och Joachim

Linda-Marie Fors, näringslivsutvecklare 
Telefon: 054 - 17 21 30
E-post: linda-marie.fors@forshaga.se

Joachim Aude, näringslivsutvecklare
Telefon: 054 - 17 23 10
E-post: joachim.aude@forshaga.se


Tack för er respons!

I vårt förra utskick bad vi om hjälp med att få fram skyddsvisir som används inom vård och omsorg. Vi har fått mycket återkoppling av företag som kan hjälpa till - både med material och arbetskraft. Stort tack! 


facebookhomepagelinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter