NYHETSBREV FRÅN RATRIKA.SE

När det blir oroligt där ute - håll fast i det som känns tryggt och lugnande. Handarbete kan bli extra viktigt i tider som dessa, om inte annat för att fördriva tiden eller som sällskap.Och garn, det kan du såklart beställa hem till brevlådan.

 

UTFÖRSÄLJNING SVARTA FÅRET MATILDA

 

 Kvalité: 100% bomull.
Stickor och masktäthet: St. 4, 20 m.
Nystan: 50 g. = ca 115 m.
Tvättråd: Maskintvätt, 40 gr.

Stickbeskrivningar

 

NU ENDAST 22 :-


NYA FÄRGER JÄRBO FUGA

En tidlös klassisker. I över 50 år har Fuga skänkt värme, glädje, färg, mode och stil åt folket. Med massvis av färger att välja bland och design att sätta stickorna i fortsätter detta omtyckta garn att erbjuda något för alla. Prova du också! När ullen blandas med syntetfiber framträder ett mångsidigt material med många goda egenskaper. Garnet blir värmande, följsamt, lätt att arbeta med och går lika bra att sticka som att virka. Det bästa? Du får ett prisvärt garn som håller hög kvalité.

 

 


Mayflower 8/8 - Nu Endast 19 :-

Cotton 8/8 från Mayflower är ett mjukt bomullsgarn av hög kvalitét. Garnet är av 100% bomull och är fast tvinnat vilket gör det lätt att både sticka och virka med. Mayflower Cotton 8/4 passar till sommarplagg, interiör, barnplagg, amigurumi, virkade och stickade rutor mm. 50 grams nystan, ca 75 meter. Stickor 3.5 - 4. Virknål 3,5. Stickfasthet 20 maskor x 24 varv = 10x10 cm. Maskintvätt 60°  ( vit och oblekt 90° )


NATURAL CLUBS RAFFIA

Natural Clubs Raffia - ett pappersgarn tillverkat av 100% nedbrytbar, FSC-certifierad träfiber. Detta veganvänliga garn passar perfekt till stickade och virkade accessoarer som hattar, väskor, dukar och andra inredningsdetaljer. Det är lätt, luftigt och miljövänligt - och kan även handtvättas varsamt. Eftersom Raffia är vattenavvisande kan du till och med ta med dina accessoarer till stranden. Dessutom är garnet värmetåligt upp till 200 grader, vilket betyder att du kan använda det till både underlägg och grytlappar. 

Pappersgarnet är 100% bionedbrytbart och helt fritt från farliga kemikalier. Som inte det vore nog är träfibern som garnet tillverkats av FSC-certifierad, vilket innebär att materialet som används endast kommer från ansvarsfulla och hållbara källor. Detta betyder att du med gott samvete kan använda Raffia till alla tänkbara projekt, endast fantasin sätter gränser för vad du kan skapa med denna spännande nyhet! 

Gratis Beskrivningar


VIKING HEKLEGARN

100% Bomull     

Stickor 3 
Virknål 1,5-1,75
Nystan: 100 g = 500 m 
Maskintvätt 60°

 

ENDAST 34 :-Följ oss i sociala medier

facebookinstagram

För att underlätta kommunikation vid snabba frågor har vi nu lagt in en chatt på webbsidan

Där kan ni chatta med oss under arbetstid