Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev april 2020

Anmälan till seriespel 2020/2021

Nu är det dags att anmäla lag till seriespel, minihandboll och handbollsfestivaler till säsongen 2020/2021. Alla anmälningar görs samlat av ansvarig i klubben (inga enskilda laganamälningar). Sista anmälningsdatum är den 1 maj. Läs mer >>

Nytt datum för baskurs

Kursen som var planerad till sista helgen i april, flyttas pga coronaviruset till helgen 12-13 september istället. Den kommer att hållas i Arena Älvhögsborg i Trollhättan.

Till anmälan och mer information >>

Spelarutbildning och EM i beachhandboll

Nu har spelare som är födda 2004/2005 möjligheten att anmäla sig till ett regionläger i beachhandboll och i sommar få chansen att representera Sverige i EM.

Till anmälan och mer information >>

Verksamhetskonferens ställs in

Verksamhetskonferensen var planerad till den 29 april, men ställs nu in med anledning av coronaviruset.

Läs mer >>

Tips på utomhusträning

SISU Idrottsböcker har öppnat upp en av sina webbplatser som är fylld med förslag på övningar och träningsupplägg för stora och små, anpassade för att aktivera hela kroppen utomhus. Läs mer >>

Förändringar i Tränarskolan

Fr o m 1 september 2020 kommer den nya målvaktsstegen verkställas samt att förändringar görs i modulerna Kost, Knäkontroll och Idrottsskador.

Läs mer >>

Gällande coronaviruset

Vi på VHF följer beslut och direktiv från Svenska Handbollförbundet. Vi vill uppmana er alla att regelbundet läsa deras nyhet om coronaviruset, som uppdateras så fort något ändras.

Till SHF:s nyhetssida >>

Målvaktstränarutbildning

Nu har ni möjlighet att anmäla er till målvaktstränarutbildning steg 3 och steg 4. Steg 3 anordnas 14-15/11 och steg 4 den 8-10/1. Båda utbildningshelgerna är i Skövde.

Till anmälan och mer information >>

Ungoteket - där unga lär sig skapa idrott

VHF startar upp projektet Ungoteket - där unga lär sig skapa idrott. Ungdomar mellan 14-20 år erbjuds fyra utbildningstillfällen under en säsong, som ska mynna ut i ett större föreningsprojekt. Grundtanken är att lära ungdomar skapa idrott vilket ger mervärde till föreningarna i form av verksamhet, kunskap, engagemang, delaktighet, återväxt och generationsbredd. Utbildningarna sker med ungdomar från flera föreningar, vilket skapar ett naturligt nätverk. Vi kommer ta kontakt med er föreningar under våren. Ungoteket skapades av orienteringen. Gå gärna in läs om projektet på deras hemsida tills vi är klara med handbollens sida.

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här >>

 

Sent with Get a Newsletter